Χρονόμετρο

  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΟΚ – Διοργανώνει το τουρνουά «Χρήστου Μπάτση»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το διοικητικό  συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου μας,  Χρήστου Μπάτση.

  Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου στο γήπεδο του ΑΟΚ στο Περιγιάλι και στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή  Καραγιάννη» και θα συμμετάσχουν 13 σύλλογοι από την Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία σε επτά κατηγορίες (έτη γέννησης: 1999-2000, 2001-02, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007-08).

  Πέραν της ακαδημίας του Α.Ο.Κ., θα λάβουν μέρος οι σύλλογοι: Skoda Ξάνθη, Δόξα  Δράμας, Πανσερραϊκός, Απ. Δήμητρα Τρικάλων, Ατρόμητος Χρύσας, Ορφέας  Ξάνθης, Σπάρτακος Κομοτηνής, Πανδραμαϊκός, ΠΑΟΚ Μ. Αλέξανδρος Δράμας, Κεραυνός Κρηνίδων, Βόρειοι Δράμας και  ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα.

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και έπαθλα στις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας. Αρωγός της διοργάνωσης είναι ο  Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια.

  Το πρόγραμμα του τουρνουά καθώς και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμα στο www.aokavala.gr και στην σελίδα του ΑΟΚ στο facebook.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.