Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Θεοχάρη Ψάλτη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε προχωρημένες επαφές με τον Θεοχάρη Ψάλτη είναι η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος, που αγωνίζονταν στον Πανθρακικό, αποτελεί προσωπική επιλογή του Κώστα Ανυφαντάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν πέρυσι στη Football League και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Κομοτηνής, μια και αυτή ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

  Ο Ψάλτης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο  τον Ιανουάριο του 2015 και πρόλαβε να αγωνιστεί τρεις φορές σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, ενώ πέρυσι είχε 5 συμμετοχές στη Football League και 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

  Χθες το βράδυ, συνεδρίασε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με κυρίαρχο θέμα τα μεταγραφικά, αλλά και ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία, καθώς και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, που βρίσκεται στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών UEFA Pro.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.