Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Ανοικτή επιστολή του Ερασιτέχνη ΑΟΚ προς τους φιλάθλους της πόλης μας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με επιστολή προς τους Καβαλιώτες φιλάθλους, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για να στηριχθεί ακόμη περισσότερο η ποδοσφαιρική ομάδα, που δίνει τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Football League. Αναλυτικά:

  «ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ, ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ,

  θα θέλαμε μέσω αυτού του μηνύματος να ευαισθητοποιήσουμε όλους εσάς για να στηρίξετε το καραβάκι μας στην δύσκολη αυτή συγκυρία, στην οποία παλεύουμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης παρά τις μικρές μας δυνάμεις και την απουσία χρηματοδότη. Οφείλουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, αλλά και στις λίγες εκατοντάδες φιλάθλων που μας στηρίζουν. Ποτέ δεν  τάξαμε πολλά, παρά μόνο με σεμνότητα υποσχεθήκαμε να παλέψουμε όσο μπορούμε και έτσι πορευόμαστε ως η μοναδική-ύστατη λύση για να μπορέσει ο ΑΟΚ να ξαναβρεί τον δρόμο του. Ποτέ  δεν το βάλαμε κάτω και σε όλα τα προβλήματα που συναντήσαμε, θωρακίσαμε και βάλαμε πάνω απ’ όλα ΜΟΝΟ την ομάδα, ΧΩΡΙΣ να υπολογίσουμε το κόστος και τις απώλειες.
  Σήμερα, όλα τα έξοδα της ομάδας μας είναι πληρωμένα και για τον μήνα Ιανουάριο, ενώ αν μη τι άλλο ο Α.Ο.Κ. λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, έχοντας  υγεία σε όλους τους τομείς και ένα πολύ καλό και ταλαντούχο δυναμικό που συμπεριλαμβάνει και 12 Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές.
  Όμως, με 40 και 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, δεν μπορούμε  να δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μεγαλύτερη  στήριξη για να αντέξουμε και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να παλεύουμε,  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ την ηθική και οικονομική στήριξη περισσοτέρων φιλάθλων.

  Γι’ αυτό και ζητάμε αυτό το λίγο που μπορεί ο καθένας μέσω:
  – της αγοράς ενός απλού  εισιτηρίου ακόμα κι αν είναι κάτοχος διαρκείας
  – της αγοράς λαχνών οικονομικής ενίσχυσης που θα πωλούνται και στον κυριακάτικο αγώνα
  – της παρουσίας σας στον χορό της ομάδας στις 17 Φεβρουαρίου (ημέρα Σάββατο – αίθουσα ΜΙΧΑΛΗΣ στο Περιγιάλι).

  ΕΛΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ!»

   

  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.