Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: «Συζυγόπληκτος» ο Πόποβιτς

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δεν επιθυμεί την παραμονή της στην Καβάλα η σύζυγος του Σέρβου φορ, που τον ανάγκασε να φύγει εσπευσμένα την Τρίτη (18/11) στην πατρίδα του

   

  Η άρνηση της γυναίκας του να παραμείνει στην Ελλάδα ήταν η αιτία της ξαφνικής αναχώρησης του Λάζαρ Πόποβιτς για τη Σερβία το πρωί της Τρίτης (18/11), χωρίς να ειδοποιήσει τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής.

  Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ο Πόποβιτς αναχώρησε για να μεταπείσει τη γυναίκα του, ώστε να παραμείνουν στην Καβάλα τουλάχιστον ως τον Γενάρη, που ανοίγει η μεταγραφική περίοδος και ακολούθως να λάβουν οριστικές αποφάσεις.

  Μάλιστα, ο Σέρβος ατζέντης του 33χρονου επιθετικού ενημέρωσε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ότι ο Πόποβιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο συμπεριφοράς που τυγχάνει από όλους μέσα στην ομάδα, παρόλο που ο ίδιος δεν έχει προσφέρει τα όσα προσδοκούσε το τεχνικό επιτελείο των «κυανολεύκων», όταν τον έφερνε στην Καβάλα το περασμένο καλοκαίρι.

  Χθες το μεσημέρι, η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, σημειώνοντας ότι παραχωρεί διήμερη άδεια στον Πόποβιτς, το οποίο αναφέρει τα εξής: «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Λάζαρ Πόποβιτς μετέβη με διήμερη άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους».

  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του «Χ», ο Λ. Πόποβιτς είχε κι άλλη πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Ασίας, με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους και ήταν ένας από τους λόγους τριβής με τη σύζυγό του.

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.