Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Σάββατο στις 18.00 το φιλικό με Πανθρακικό στο Κοκκινόχωμα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Πανθρακικός το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

  Παράλληλα θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπο Ευσταθιάδη για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο λειτούργησε, όπως βέβαια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για την παραχώρηση του γηπέδου του.  Θα ήταν παράληψη μας, να μην ευχαριστήσουμε δημόσια και τις Διοικήσεις του Ορφέα Ελευθερούπολης και του Κεραυνού Ελευθερών για την ωριμότητα και τη διάθεση που έδειξαν στο αίτημα περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα την ίδια ημέρα και ώρα, για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αφού ορίστηκε το γήπεδο των Αντιφιλίππων όπως βέβαια ευχαριστούμε και τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Με τις ενέργειες τους αυτές θεωρούμε ότι έμπρακτα αποδεικνύουν τον σεβασμό τους στην μεγαλύτερη ομάδα του νομού Καβάλας.

  Την ίδια ώρα θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας μας να μην ταλαιπωρηθούν με πιθανή μετακίνηση τους εκτός πόλεως Καβάλας, αρχικά ζητήσαμε το “Βερούλειο” στάδιο για τη διεξαγωγή του φιλικού με την ΠΑΕ Πανθρακικός αλλά ωστόσο “εισπράξαμε” την άρνηση των Διοικήσεων του Ηρακλή Καβάλας και του Βύρωνα Καβάλας με την αιτιολογία ότι την ίδια ημέρα και ώρα είχαν προγραμματίσει μεταξύ τους φιλικό. Αν και από μας υπήρχε όλη η καλή πρόθεση το φιλικό τους να διεξαχθεί στο βοηθητικό του Περιγαλίου, κάτι για το οποίο ενημερώσαμε τους προέδρους και των δύο ερασιτεχνικών σωματείων.

  Τέλος ενημερώνουμε ότι στο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Πανθρακικός θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 5€ και και κάρτες διαρκείας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.