Χρονόμετρο

  Σκληρή ανακοίνωση της Λ.Φ.Κ. κατά Παλαιμάχων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ανακοίνωση σε πολύ σκληρό ύφος εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, με την οποία καταφέρεται εναντίον της Διοικούσας Επιτροπής (σ.σ. κυρίως των Παλαιμάχων) του ΑΟΚ, τους οποίους κατηγορεί ότι εκδίδουν ευχολόγια αντί να απομονώσουν όσους προσπαθούν να απαξιώσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη, αλλά και των ίδιων των Παλαιμάχων, που ενεργά συμμετείχαν στη φετινή πορεία της ομάδας.

  Αφορμή στάθηκε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της, που προσπαθεί να κάνει μασάζ, με τα όσα αρνητικά δήλωσε το τελευταίο τριήμερο σε συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και στα ερτζιανά ο Σίμος Ανθουλάκης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοικούσας αναφέρει: «Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα κάνουμε γνωστό πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση ούτε να αμφισβητήσουμε ούτε να μειώσουμε την προσπάθεια που κάναμε φέτος ΟΛΟΙ (Παλαίμαχοι, Ερασιτέχνης, Φίλαθλοι). Μέσα σε αυτό το ευχάριστο αλλά και δύσκολο ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδος έγιναν και λάθη. Ο στόχος και ο σκοπός της επόμενης μέρας είναι αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια. Η ομάδα μας έχει ένδοξο παρελθόν, δυναμικό παρόν, και σίγουρα πολλά υποσχόμενο μέλλον».

   

  Λ.Φ.Κ.: «Κύριοι, ξενερώσατε τον κόσμο της ομάδας»

  Η καυστική ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, που τα «χώνει» στους Παλαιμάχους, αναφέρει τα εξής: «Κύριοι της διοικούσας, αντί να εκδίδετε ευχολόγια και γενικόλογα δελτία Τύπου καλό θα ήταν να αντιληφθείτε πόσο κακό έκαναν οι συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις και πόσο ξενερώσατε τον κόσμο της ομάδας. Μπορεί να υπήρξατε μεγάλοι παίκτες αλλά να ξέρετε ότι τα αυτογκόλ στο 95′ συνήθως σφραγίζουν αποτελέσματα. Μακάρι να βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής να πάρει την ταλαίπωρη ομάδα, διότι ο ΑΟΚ χρειάζεται στιβαρά χέρια στο τιμόνι και όχι σιωπηλούς και άβουλους ακροατές διχαστικών κηρυγμάτων. Η αδυναμία να αρθρωθεί μια άλλη άποψη εκτός από απογοητευτική είναι και ενδεικτική του ότι μόνο ένας σε όλη την ομάδα σας έχει το θάρρος της γνώμης του. Κύριοι να ξέρετε ότι η σιωπή είναι συνενοχή. Επιτέλους, απομονώστε όσους προσπαθούν να απαξιώσουν τον ερασιτέχνη, αλλά και τους κόπους σας».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.