Χρονόμετρο

  O ΑΟΚ, «κόλλησε» στο 2-2 με Ορφέα Ξάνθης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο ΑΟΚ ήθελε να αποχαιρετίσει με νίκη το «Ανθή Καραγιάννη» για τη φετινή περίοδο, όμως ο Ορφέας Ξάνθης έδειξε ότι ήταν αποφασισμένος να φύγει με θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του, με το παιχνίδι να τελειώνει με σκορ 2-2 και τους γηπεδούχους να πληρώνουν την αστοχία τους στην τελική προσπάθεια πάνω σε ένα βαρύ τερέν από τη βροχή, που έπεφτε ακατάπαυστα.

  Σ’ ότι αφορά στο ματς, ο Κώστας Ανυφαντάκης επανέφερε τον Αλιατίδη στο κέντρο της άμυνας, όπως και τους Ψάλτη (εξέτισε την ποινή του), Αδαμάκη και Βαλαβανόπουλο στην επίθεση. Από την άλλη, η ομάδα της Ξάνθης έμεινε νωρίς με 10 παίκτες, όμως τα έδωσε όλα στο γήπεδο και δικαιώθηκε στο 89ο λεπτό, παίζοντας πια για την επιβίωσή της στις Σέρρες κόντρα στο Σκούταρι την τελευταία αγωνιστική, την ίδια ώρα που η ΑΕ Διδυμοτείχου θα φιλοξενεί το Παραλίμνιο.

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΗ ΡΕΒΑΝΣ – ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.