Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Ευχαριστήριο σε ΟΠΑΠ για το 2o Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά την ΟΠΑΠ Α.Ε. και όλους τους συντελεστές του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας για την άψογη διοργάνωση του 2oυ Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ. Στο εν λόγω φεστιβάλ συμμετείχε η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟΚ το Σάββατο 8 Απριλίου στο γήπεδο της Ξάνθης (Πηγάδια) και αν μη τι άλλο ήταν μια συναρπαστική  εμπειρία για όλα τα παιδιά και τους γονείς, με επίκεντρο τον άνθρωπο, την χαρά του παιχνιδιού, τον σεβασμό και την ομαδικότητα αλλά και την γνώση σε σημαντικά  θέματα όπως οι ιδιαιτερότητες των αθλητών με ειδικές ανάγκες.

  Τέτοια επιστημονικά καταρτισμένα και δαπανηρά προγράμματα σπανίζουν στην χώρα μας και ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι απολύτως αναγκαία και χρήσιμα τόσο για τα αθλητικά σωματεία και τα μέλη τους όσο και γενικότερα για την κοινωνία μας. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς, τους αθλητές και τους προπονητές μας για την συμμετοχή και ως μία από τις 125 αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ αναμένουμε και την επόμενη χρονιά ανάλογες διοργανώσεις και ενέργειες στήριξης των τμημάτων υποδομής με παροχή αθλητικού υλικού, ασφάλισης των μικρών αθλητών και κατάρτισης γονέων/αθλητών.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.