Χρονόμετρο

  ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: «Αν είδατε τον επενδυτή, πάρτε με τηλέφωνο»!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Διέψευσε κάθε επαφή με υποψήφιο αγοραστή του ΑΟΚ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη – Υπομονή ως την Κυριακή και ανακοινώσεις μέσω συνέντευξης Τύπου την Τρίτη

  «Αν τον δείτε εσείς τον υποψήφιο επενδυτή, σας παρακαλώ να με πάρετε στο τηλέφωνο και να με ειδοποιήσετε». Αυτό ήταν το σχόλιο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Ντίνου Κανάκη, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί συνάντησης με υποψήφιο να εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου και να αναλάβει τον ρόλο του χρηματοδότη στη νέα εποχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

  Ο Ντ. Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν υπήρξε καμία απολύτως επαφή, καμία έγγραφή πρόταση μέχρι σήμερα, παρά μόνο εικασίες, υποθέσεις, φήμες. Κοινώς, πολλά λόγια και από έργα τίποτε. Μάλιστα, άρχισα να προβληματίζομαι. Περνάει από το μυαλό μου ότι γίνονται επίτηδες όλα αυτά. Υπάρχουν κάποιοι γύρω από τον ΑΟΚ, οι οποίοι δε θέλουν να έρθει ένας άνθρωπος και να βάλει μια σειρά στην ομάδα, ώστε να την έχουν υποχείριό τους και να διαφημίζονται απ’ αυτήν», με τον κ. Κανάκη να μην προχωρά σε λεπτομέρειες, υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί όλοι νομίζουν ότι ο Ερασιτέχνης δε θα τα καταφέρει. Ε, λοιπόν, εγώ τους λέω ότι είναι γελασμένοι. Μπορεί να μη διαθέσουμε πάρα πολλά λεφτά, αλλά να είστε σίγουροι κι εσείς και οι φίλαθλοι της ομάδας, ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα, που θα έχει αυτούς τους παίκτες, που θα της επιτρέψουν να πετύχει τους στόχους της», χωρίς να αποκλείει ο κ. Κανάκης τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

  Περιμένουν ως την Κυριακή και από… Δευτέρα πρωτοβουλίες 

  Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν παρέλειψε να πάρει θέση και για την περίπτωση, κατά την οποία δε θα εμφανιστεί υποψήφιος αγοραστής ή χρηματοδότης για τον ΑΟΚ, δηλώνοντας με έμφαση ότι «εμείς είμαστε αναγκασμένοι, βάσει της ανακοίνωσης μας, να περιμένουμε ως την Κυριακή 15 Ιουνίου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιο επενδυτή μέσω έγγραφης πρότασης. Αν από κει και πέρα, δεν υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος, τότε από τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης παίρνει πρωτοβουλίες για την ανασύνταξη της ομάδας και θα ενημερωθείτε για όλα μέσω συνέντευξης Τύπου, πιθανότατα την Κυριακή».

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.