Χρονόμετρο

  ΑΟΚ – Διγκόζης: «Τελικός με Καλαμαριά»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την κρισιμότητα της αναμέτρησης στην Καλαμαριά την προσεχή Τετάρτη (23/11) αντιλαμβάνονται άπαντες στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, με πρώτο απ’ όλους τον Άγγελο Διγκόζη.

  Ο 42χρονος τεχνικός ανέφερε με δηλώσεις του στη «Ρεβάνς» ότι «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα παιχνίδι τελικό για εμάς, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Αν κερδίσουμε, επανερχόμαστε δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου. Αν χάσουμε, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τη συνέχεια, αφού πέραν των δικών μας νικών, θα περιμένουμε και από τις άλλες δύο ομάδες, τη Δόξα Δράμας και την Καλαμαριά να κάνουν απανωτά στραβοπατήματα για να τους πλησιάσουμε. Η Καλαμαριά είναι πολύ διαφορετική, σε σχέση με την περυσινή σεζόν, με 13-14 παίκτες, που στο παρελθόν έχουν περάσει από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας ή της Β’ Εθνικής. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης, που θα μας τονώσουν την ψυχολογία».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.