Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Παίρνουν ευκαιρίες οι αναπληρωματικοί

  Δημοσιεύτηκε στις

  Φιλικό σήμερα στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο για τον ΑΟΚ – Δουλειά στην τακτική από τον Χαραλαμπίδη

  Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΑΟΚ για τον δευτεριάτικο αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη επέστρεψαν στις δυνατές προπονήσεις μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης και ήδη από την ώρα που η αποστολή επέστρεψε από τη Ζάκυνθο, ο 43χρονος τεχνικός ξεκίνησε τη διαδικασία ανύψωσης του ηθικού των «κυανολεύκων».

  Άλλωστε, ακολουθεί ο αγώνας με την Αναγέννηση και σίγουρα οι παίκτες του ΑΟΚ θέλουν να πάρουν μια μίνι ρεβάνς για την ήττα πριν ένα μήνα στην Καρδίτσα και στο ίδιο γήπεδο, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

  Ο Απ. Χαραλαμπίδης γύρισε από τη Θεσσαλονίκη (εκεί είναι ο τόπος διαμονής του) και σήκωσε τα μανίκια, δουλεύοντας από χθες πάνω σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού.

  Ο ΑΟΚ έδειξε αδύναμος να διαχειριστεί το παιχνίδι στα Επτάνησα από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν απείλησε παρά μόνο με την είσοδο του Άρτσε (ο Χαραλαμπίδης κατά 99,9% θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα), ενώ αδυναμίες εμφάνισε και στην ανάπτυξη και ολοκλήρωση των φάσεων.

  Έτσι, ο Καστοριανός τεχνικός θα δώσει έμφαση στην ανάπτυξη και τα τελειώματα σήμερα και αύριο, ενώ και χθες υπήρχαν ασκήσεις για την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τη γρήγορη μεταφορά της προς την επίθεση.

  Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, πλην του Γιώργου Αλεξανδρή, που προσβλήθηκε από ίωση.

  Φιλικό στο Κοκκινόχωμα

  Ευκαιρίες στους παίκτες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα τρία πρώτα παιχνίδια (ένα για το Κύπελλο και δύο για τη Football League) θα δώσει σήμερα το απόγευμα, στις 16.00, ο Απ. Χαραλαμπίδης, τεστάροντας τους παίκτες του στο φιλικό παιχνίδι του Κοκκινοχώματος με το Βυζάντιο.

  Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν και αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας θα έχουν πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Περιγιαλίου.

   

  Σφυρίζει ο Σημαιάκης

  Ο Απόστολος Σημαιάκης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Δευτέρας στην Καρδίτσα μεταξύ της Αναγέννησης και του ΑΟΚ, ματς το οποίο θα ξεκινήσει στις 18.00, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV. Βοηθοί του θα είναι οι Στυλιανός Γούτας (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και Ηλίας Παπαδημητρίου (ΕΠΣ Λάρισας), τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Αναστασίου από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Αβραάμ Εμβραίζογλου από την ΕΠΣ Ηπείρου.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.