Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Φιλική νίκη για ΑΟΚ, 7-1 την Α.Ε. Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δοκιμών συνέχεια και το απόγευμα της Παρασκευής για τον Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος είδε τους παίκτες του να επικρατούν σε φιλικό παιχνίδι της Α.Ε. Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη» με 7-1.

  Για τους «κυανόλευκους» τρία τέρματα πέτυχε ο Ευκαρπίδης, που ανήκει στον Κεραυνό Κρηνίδων και από ένα ο Σάσσος, που ανήκει στον Βύρωνα, ένα ο υπό δοκιμήν Σύριος δεξιός εξτρέμ Οσάμα Κιονάν, αλλά και οι Γιαλαμής και Τουμανίδης.

  Για την ΑΕΚ είχε μειώσει προσωρινά ο Στέργιος Παπαγιάννης, που την Πέμπτη δοκιμάστηκε κι αυτός από τον Κρητικό τεχνικό στην Ξάνθη.

  Ο ΑΟΚ παρατάχθηκε στο α’ μέρος με τους Συνοδινό, Λούσιο (υπό δοκιμή από Θεαγένη), Κυγάη, Τουμανίδη, Παυλίδη (υπό δοκιμήν από Ναζιανζό Ν. Καρβάλης), Κυριακίδη, Οσάμα Κιονάν, Δουμάνη, Γιαλαμή, Παππά και Πτηνόπουλο.

  Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κυφωνίδης, Λυμπεράκης (δοκιμάστηκε δεύτερη μέρα και ανήκει στα Αμισιανά), Μπαντάνης, Δελής, Σάσσος, Ευκαρπίδης και Μπλιος.

   

  Ποινή τριών αγωνιστικών σε Λίτσκα και Μπρατσιάνι

  Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τους Γιώργο Λίτσκα και Αλέξανδρο Μπρατσιάνι, τους οποίους απέβαλε με τη λήξη της αναμέτρησης στη Δράμα ο διαιτητής Χανίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

  Οι δύο επιθετικοί του ΑΟΚ θα κουβαλήσουν τιμωρία τριών αγωνιστικών στην έναρξης της νέας σεζόν, καθώς ενεπλάκησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης, όπως και ο Μουτεσίδης της Δόξας.

  Ο διαιτητής Χανίδης αγνόησε ότι οι δύο παίκτες της Καβάλας ήταν σε άμυνα, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τους «συναδέλφους» τους της Δόξας, με αποτέλεσμα να μην τους αναγνωριστεί κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.