Χρονόμετρο
header banner

  Οι Καμάρες στη νέα φανέλα του ΑΟΚ, μοναδικός στόχος η άνοδος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στα αποκαλυπτήρια της νέας της φανέλας, που ομολογουμένως είναι όμορφη και πρωτότυπη, προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης (27/9), η οποία απεικονίζει ένα σύμβολο της πόλης, τις Καμάρες.
  Ταυτόχρονα, για την έναρξη του πρωταθλήματος, μίλησαν ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σάββας Λαζαρίδης, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης και οι ποδοσφαιριστές Μπερτράντ Ρομπέρ, Άγγελος Παπαστεριανός και Γρηγόρης Παπαδόπουλος, οι οποίοι με… ένα στόμα ζήτησαν την στήριξη του κόσμου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε στο τέλος ο ΑΟΚ να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να κατακτήσει την άνοδο στη Football League.

  Σ. Λαζαρίδης: «Η ιστορία δείχνει ότι πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε, δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη χορηγό στη φανέλα»
  «Ευχόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αυτή η φανέλα θα συνδυαστεί με χρυσές στιγμές στην ιστορία της ομάδας και θα ξεκινήσει ουσιαστικά ένα είδος αναγέννησης της ομάδας. Πέραν της ομορφιάς της φανέλας και του συμβολισμού με τις Καμάρες να απεικονίζονται επάνω, σημαντικότερο όλων είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί που θα τη φορέσουν. Να γνωρίζουν το ειδικό βάρος. Θα τη φορούν φέτος ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το πάθος και το θάρρος. Να έχουμε μια καλή χρονιά, που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Δυστυχώς, όμως, πρέπει να μιλήσω και για κάτι στενάχωρο, μια και η φανέλα μας δεν έχει ακόμη χορηγό. Επιπλέον, ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, διότι πραγματικά αξίζει και τον περιμένουμε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ο κόσμος του ΑΟΚ μπορεί να είναι ο καλύτερος επενδυτής», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους στόχους του ΑΟΚ, τόνισε: «Ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει. Η ιστορία της προσδιορίζει και τον στόχο και είναι να πρωταγωνιστήσουμε, διεκδικώντας την άνοδο».

  Κ. Ανυφαντάκης: «Πρωταθλητισμό στο γήπεδο κάθε Κυριακή και στο τέλος το ταμείο»
  «Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να δείξει ωριμότητα στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή τη νέα ομάδα, που χτίστηκε από την αρχή και έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, περί τα 20 χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν να παρουσιάσουμε μια ομάδα, που θα έχει τη δική της ταυτότητα και στυλ. Έχουμε ποιότητα και ικανότητα, αλλά και πίστη στην ομάδα μας. Να έχουμε μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία τόσο σε φάση επίθεσης όσο και άμυνας», ενώ στην ερώτηση για τον στόχο της ομάδας, απάντησε: «Οι κουβέντες και οι θεωρίες είναι πολύ εύκολες. Στην πράξη και στο γήπεδο φαίνονται τα πάντα. Υπάρχουν παράμετροι, έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και η ομάδα κοστίζει όσο τρία περυσινά συμβόλαια. Θα χρειαστεί η βοήθεια του κόσμου του ΑΟΚ. Η ομάδα που λέει ότι πάει για πρωτάθλημα, πρέπει να το αποδεικνύει κάθε Κυριακή. Εμάς στόχος μας είναι να κερδίζουμε και στο τέλος το ταμείο».
  Τέλος, για το αν το γεγονός ότι ο ΑΟΚ είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και κατά συνέπεια το φαβορί για την άνοδο, γεμίζει με πίεση και άγχος τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές, συμπλήρωσε: «Είμαστε το μεγαλύτερο όνομα και καλούμαστε να δικαιολογήσουμε αυτόν τον τίτλο. Δεν έχουμε άγχος ούτε είμαστε μπερδεμένοι. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα, πίεση υπάρχει, πολλές φορές αυτό δεν το αντέχουν οι νεαροί παίκτες, όμως καλό είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να πάρει από πάνω μας αυτή την πίεση».

  Αγγ. Παπαστεριανός: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, πάνω απ’ όλα με υγεία. Κάναμε πολύ καλή δουλειά από τις αρχές Αυγούστου, έχουμε δουλέψει πολύ με τον κόουτς και έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα, κάτι που αποδείξαμε στα φιλικά. Το ζητούμενο είναι την Κυριακή να εμφανιστούμε, όπως πρέπει, να κερδίζουμε μέσα-έξω. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, αλλά θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια, να πιστέψει κι αυτός σ’ εμάς και θα κάνουμε κάτι πολύ καλό».
  Γρ. Παπαδόπουλος: «Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Έχουμε βελτιωθεί όλοι μας ατομικά, αλλά και ως σύνολο. Δείξαμε καλά στοιχεία στα φιλικά, πήραμε νίκες, αλλά τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί σε κάθε ματς. Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι. Ομάδα χωρίς φιλάθλους στο πλευρό της δεν υπάρχει. Θέλουμε τη βοήθεια και το χειροκρότημά του και εμείς θα δίνουμε το παν για την ομάδα».
  Μπ. Ρομπέρ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση, που ήρθα στην ομάδα. Μακάρι να πάμε καλά. Ήρθα για να βοηθήσω. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, όμως θα προσπαθούμε κάθε μέρα με δουλειά να πάμε ψηλά. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».

  * Η νέα φανέλα του ΑΟΚ θα διατίθεται στους φιλάθλους της ομάδας την προσεχή Κυριακή (1/10) από τη θύρα 6.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.