Χρονόμετρο

  Στα «όπλα» ο Ερασιτέχνης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Για το ενδεχόμενο να αναλάβουν το διοικητικό βάρος στη Γ’ Εθνική προετοιμάζονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου

  Το ενδεχόμενο να πάρουν στις πλάτες τους το διοικητικό βάρος προετοιμάζονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου όσο δεν έρχεται η πρόταση από επενδυτικό σχήμα, που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του ΑΟΚ στη Γ’ Εθνική.

  Μετά το ραντεβού με ενδιαφερόμενο στα τέλη Μαΐου με υποψήφιο επενδυτή από την Αθήνα, καμία νεότερη συνάντηση δεν υπήρξε με ενδιαφερόμενο και κάποιο μέλος του Ερασιτέχνη και ήδη ξεκίνησε μια πρώτη προετοιμασία από όσους στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο, ώστε να ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας, αρχής γενομένης με την πρόσληψη προπονητή και ακολούθως τη σύσταση επιτροπής μεταγραφών.

  Μέχρι αργά χθες το βράδυ, δεν υπήρξε καμία προσέγγιση στον πρόεδρο Ντίνο Κανάκη ή τους συνεργάτες του, ενώ όσες φήμες αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της Τετάρτης περί δήθεν ενδιαφέροντος προέδρου ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα, αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν.

  Ο Ντ. Κανάκης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Κυριακή 15 Ιουνίου και ότι όποια πρόταση θα κατατεθεί προς τον Ερασιτέχνη, θα πρέπει να είναι έγγραφη και να αναφέρεται σαφώς σε όσα προτίθεται να επενδύσει ο ενδιαφερόμενος στην ομάδα.

  Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαντάζει ως πιο πιθανό το σενάριο η επόμενη μέρα του ΑΟΚ να είναι στα χέρια του Ερασιτέχνη.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.