Χρονόμετρο

  Αποχώρηση Ελευθεριάδη από ΠΑΕ ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ανακοίνωση του επενδυτή Επιφάνειου Ελευθεριάδη για αποχώρηση από την ΠΑΕ Καβάλα

  Ανακοίνωση

   

  Μετά την ανάληψη του management από την πλευρά μας, κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια και δείξαμε τη μέγιστη διάθεση προκειμένου αυτή η συμφωνία να τηρηθεί στο έπακρο. Δυστυχώς η υπομονή έχει και τα όρια της!!!

   

  Καμία από τις συμβατικές υποχρεώσεις της πλευράς του

   

  «εμφανιζόμενου» ως μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ κ. Γεωργίου Τσοκτουρίδη δεν τηρήθηκε. Μάλιστα δικό μας Διοικητικό Συμβούλιο, ουδέποτε δημοσιεύτηκε με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Αποτέλεσμα ήταν ο αρνητικός αντίκτυπος στους χορηγούς μας και συνέπεια η αναβολή των χορηγιών. Παράλληλα, η παρέμβασή μας στα θεσμικά όργανα (Football League, ΕΠΟ) ήταν αποδυναμωμένη, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Σχετική επίσης εξώδικος έμεινε αναπάντητη από την πλευρά του. Όποιες φορές συζητούσαμε μαζί του, φαίνονταν να βρίσκεται λύση. Το μόνο όμως που πραγματικά τον ενδιέφερε ήταν να εξασφαλίσει τα χρήματα, που κατά τον ίδιο υποτίθεται είχαν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ προ διετίας.

   

  Καμία συζήτηση για τα συσσωρευμένα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε στην ΠΑΕ.

   

  Προτείναμε στον κ. Τσοκτουρίδη νέα συμφωνία με βάση την οποία δέχτηκε να πάρει τα χρήματα που ζητούσε σε καθορισμένες ημερομηνίες. Ουδέποτε φυσικά την υπέγραψε, ενώ προφορικά πολλάκις την είχε αποδεκτεί. Μάλλον έπρεπε να πάρει και την έγκριση του «κηδεμόνα του».

   

  Δυστυχώς σήμερα που η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ είχε προγραμματίσει την εξόφληση των ποδοσφαιριστών της (Διοικητικό, βοηθητικό

   

  και προπονητικό προσωπικό έχει ήδη εξοφληθεί) ο κύριος αυτός εντελώς αυθαίρετα και παράνομα παρακράτησε τα χρήματα που μπήκαν στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ.

   

  Η ενέργειά του αυτή σημαίνει αυτόματα και το τέλος της δικής μας παρουσίας στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και ταυτοχρόνως προχωρούμε στην καταγγελία της μεταξύ μας συμφωνίας με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Επειδή όμως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τα προβλήματα, είμαστε ανοιχτοί σε μία ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης, την οποία και ζητούμε για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013.

   

  Λυπούμαστε που παραμονή των Χριστουγέννων είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση αλλά το «ποτήρι» ξεχείλισε.

   

  Από εδω και πέρα, ο κάθε ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

   

  Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ελπίζουμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον ΑΟΚ.

   

  ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

  ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ”


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.