Χρονόμετρο

  AOK: Μετά τον Κεϊτά, στην έξοδο Καπνόπουλος και Τζιτζιφάκος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μετά τον Αλκαού Κεϊτά, ο οποίος με δική του επιθυμία έθεσε εαυτόν εκτός ΑΟΚ, παρελθόν θα αποτελέσουν και οι Γιώργος Καπνόπουλος και Θανάσης Τζιτζιφάκος, εκφράζοντας παράπονα για το γεγονός ότι δεν έπαιρναν χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.

   

  Όπως ανέφερε στέλεχος της διοίκησης στο «Χ», σε κανέναν από τους τρεις παίκτες δεν υπάρχει η παραμικρή οικονομική οφειλή και κατά συνέπεια οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους.

   

  Ο Κεϊτά πριν το ματς με τον Νέστο στο «Ανθή Καραγιάννη» είχε εκφράσει τα πρώτα παράπονα στους διοικούντες τον ΑΟΚ, ότι δεν του αρέσει η πόλη και πράγματα εντός του συλλόγου, με συνέπεια να τεθεί εκτός αποστολής από τον Ανυφαντάκη, κάτι που φυσικά δεν τον συνέτισε και έτσι να πει πρόωρο αντίο από το ρόστερ.

   

  Τζιτζιφάκος και Καπνόπουλος δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή στο ματς με τον Μ.Α. Καρπερής στην Ηράκλεια, αφού κι αυτοί παραμονές του αγώνα εξέφρασαν αυτά τα παράπονα, με συνέπεια να μην υπολογίζονται πλέον από τον Κρητικό τεχνικό.

   

  Έτσι, οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν πλέον για 3-4 παίκτες στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και ειδικότερα στη μεσοεπιθετική γραμμή, τόσο στον άξονα όσο και στα πλάγια, με τον Ανυφαντάκη και τη διοίκηση ήδη να έχουν αρχίσει το σχετικό ψάξιμο.

   

  Φυσικά, όλα αυτά θα τεθούν σε εφαρμογή και με μεγαλύτερη ένταση μετά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης.

  Όσο για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας με τον Μ.Α. Αντιφιλίππων, ο Κ. Ανυφαντάκης αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ξεκουράζοντας εκείνους που έχουν τραβήξει… περισσότερο κουπί.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.