Χρονόμετρο

  Καταγγελίες Σ. Ανθουλάκη για μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ευθείες βολές προς την πλευρά του Ερασιτέχνη ΑΟΚ για το γεγονός ότι παρουσίασε ως τελειωμένη την υπόθεση της εκκαθάρισης της Νέας ΠΑΕ Καβάλα εξαπέλυσε πριν από λίγη ώρα στη διάρκεια απολογιστικής συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σίμος Ανθουλάκης.

  «Χρειάζονται λεφτά για να τελειώσει η εκκαθάριση. Δεν υπάρχει ακόμη η δικαστική απόφαση, που να αποδεικνύει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ έχει την ευθύνη. Είχε αναφέρει ότι θα τελείωνε μέχρι τον Δεκέμβρη και δεν τα κατάφερε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Ο Ερασιτέχνης δε μας βοήθησε ούτε στο θέμα των χορηγιών, αλλά ούτε και με το γηπεδικό. Για το θέμα του οικονομικού θα μιλήσουμε σε νέα συνέντευξη Τύπου».

  Διαφορετική άποψη εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης, που σημείωσε ότι «η συνεργασία με τον Ερασιτέχνη στο θέμα της παραχώρησης του γηπεδικού ήταν ΟΚ».

  Ο Στ. Κατρακυλάκης ανέφερε ότι η άνοδος θα έπρεπε να διεκδικηθεί μεταξύ του ΑΟΚ και του Άρη, μια κι οι δύο αυτές ομάδες έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι οι παίκτες Βασίλης Γαβριηλίδης, Βασίλης Βιτλής, Χρήστος Μπάτζιος και Στέλιος Μπλιος παρακολουθούνται από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, χωρίς να αποκλείει την κατάθεση ακόμη και επίσημων προτάσεων και για τους τέσσερις, ώστε να αποχωρήσουν με μεταγραφή.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.