Χρονόμετρο

  ΑΟΚ – Αγγ. Διγκόζης: «Να κάνει υπομονή ο κόσμος, έρχονται ριζικές αλλαγές»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο ΑΟΚ γνώρισε μια ακόμη ήττα ντροπής για την ιστορία του στην Αριδαία, όμως περισσότερο προβλημάτισε η «άρρωστη» εικόνα του κόντρα στον Αλμωπό και το γεγονός ότι από τους περισσότερους παίκτες της ομάδας έλειψε το πάθος, η διάθεση, μα πολύ περισσότερο ο σεβασμός στη φανέλα που φοράνε.

  Μια ομάδα, που θύμισε περυσινές εμφανίσεις στον Λαγκαδά ή στην Κρύα Βρύση, όταν και πάλι έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Πικραμένος από την κακή εικόνα του ΑΟΚ είναι και ο προπονητής των «κυανολεύκων», Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στη διάρκεια της διακοπής λόγω των εορτών.

  Αρχικά, για το παιχνίδι στην Αριδαία τόνισε: «Είναι μια ακόμη ντροπιαστική ήττα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την εικόνα που είχαμε την Κυριακή. Είχαμε μόλις μια φάση με τον Πτηνόπουλο κι από κει και πέρα… τίποτα. Το μόνο που έχω να πω στον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα, είναι να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, διότι έρχονται ριζικές αλλαγές».

   

  Τι αλλαγές είναι αυτές και αν μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

  «Θα αλλάξουν τα πάντα. Επί 2,5 χρόνια υπήρχε μια κατάσταση που ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον. Αυτά τελειώσανε. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για να δούμε κάτι καλό σ’ αυτή την ομάδα. Ήταν μια πολύ άσχημη ήττα αυτή στην Αριδαία. Είδαμε τη σκληρή πραγματικότητα και αυτό που δεν αρέσει σ’ εμένα περισσότερο είναι η μιζέρια, η γκρίνια κι η αδιαφορία. Όποιος έχει έστω κι ένα από αυτά τα τρία κουσούρια, δεν έχει θέση στην ομάδα όσο είμαι εγώ στον ΑΟΚ».

   

  Αυτό αφορά ποδοσφαιριστές ή ακουμπά κι άλλους που κινούνται γύρω από την ομάδα;

  «Η Διοικούσα Επιτροπή αυτό που έπρεπε να κάνει το καλοκαίρι και το προηγούμενο διάστημα, το έκανε και με το παραπάνω. Έβαλαν λεφτά, ξοδεύτηκαν, μάτωσαν και είναι οι μοναδικοί που δεν φταίνε. Θα μιλήσουμε με τη Διοικούσα Επιτροπή για το πως θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια, να κάνουμε έναν προγραμματισμό, ώστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, αλλά και να δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Με προβλημάτισε η αδιαφορία κάποιων παικτών και αυτό με στεναχωρεί περισσότερο. Αυτό έγινε για πρώτη φορά από την ημέρα που είμαι στον ΑΟΚ. Δυστυχώς, ο ΑΟΚ έκανε 3-4 καλά παιχνίδια, όπως με τη Δόξα και την Καλαμαριά και υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, που επηρεάζουν τους παίκτες και την ομάδα με τηλεφωνήματα. Είμαστε μια ταλαιπωρημένη ομάδα. Έχει θιχτεί ο εγωισμός μας. Ο ΑΟΚ ταλαιπωρείται επί 2,5 χρόνια σ’ αυτή την κατηγορία και πρέπει να την αφήσουμε ήσυχη, ώστε να ξανασηκώσει ανάστημα και να πάει εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.».

   

  Έχετε θέσει κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις στη Διοικούσα Επιτροπή;

  «Όχι αυτή τη στιγμή. Κάναμε ένα διοικητικό συμβούλιο πριν το παιχνίδι με τον Αλμωπό. Περιμέναμε να περάσει αυτό το ματς. Ας μην γινόμαστε γραφικοί και κοροϊδευόμαστε, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι αυτή η ομάδα. Ακόμη και αν χάσουμε στο μέλλον, αυτό να είναι με αξιοπρέπεια».

   

  Ποιοι είναι αυτοί οι εξωγενείς παράγοντες;

  «Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες, αλλά θα τους αναλύσουμε στη συνέχεια. Ήξερα που ήρθα. Είχα πει από την πρώτη ημέρα ότι δεν μπορώ να κάνω θαύματα. Μπορώ, όμως, να δουλέψω και να κάνουμε κάτι καλό. Εγώ ως Διγκόζης, είμαι διατεθειμένος να το κάνω, το ίδιο και η Διοικούσα Επιτροπή, με βάση όσα συζητήσαμε πριν το ματς με την Αριδαία και πιστεύω ότι αυτό δεν έχει αλλάξει».

   

  Χαλαρές προπονήσεις ενόψει Κυπέλλου
  Στον ΑΟΚ δεν έφτανε η προβληματική εικόνα του παιχνιδιού της Αριδαίας και έχει να σκεφτεί και τη νέα συνάντηση με τον Αλμωπό, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, ενός εντελώς αχρείαστου θεσμού. Παρόλ’ αυτά, όπως ανέφερε ο Διγκόζης «είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε σοβαροί. Δεν επιτρέπεται για την ιστορία της ομάδας μια δεύτερη αποτυχία με τον Αλμωπό», τονίζοντας ότι θα παρατάξει όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα, αφού απουσιάζουν τα αγωνιστικά προβλήματα.

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.