Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Χαμένο πέναλτι και 0-0 στο Αιγάλεω

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πέταξε την ευκαιρία για ένα ακόμη «διπλό» ο ΑΟΚ στο γήπεδο του Αιγάλεω στην κόντρα της 15ης αγωνιστικής της Football League με την τοπική ομάδα. Οι δύο σύλλογοι μοιράστηκαν τους βαθμούς, χωρίς τέρματα, με τους «γαλάζιους» να έχουν χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ένα πέναλτι που θα άλλαζε την ροή της αναμέτρησης.

  Ο ΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός σε όλο το πρώτο ματς και στο ξεκίνημα της επανάληψης έχασε το πέναλτι. Στο τελευταίο 30λεπτο δεν έγινε κάποια σπουδαία φάση και μοιραία έμεινε το 0-0. Στο 4 τετ-α- τετ του Παπαδόπουλου με τον τερματοφύλα του Αιγάλεω όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 31 σουτ του Ορφανίδη άουτ. Στο 34 πολύ καλό σουτ του Μαρκόπουλου στην αγκαλιά του Σικαλιά.  Στο 48 η Καβάλα κέρδισε πέναλτι όταν ο Γκότοβος έκανε προβολή μέσα στην περιοχή  με σκοπό να διώξει την μπάλα μπροστά από τον Μαρκόπουλο που έπεσε. Στην «βούλα» πήγε ο Μαρκόπουλος όμως απέκρουσε ο Σικαλιάς.  Οι παίκτες αλλά και ο πάγκος των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν για την φάση αυτή, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε πέναλτι.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.