Χρονόμετρο

  Νάσος Αθανασίου: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ, Νάσος Αθανασίου, δίνει το στίγμα για τη μεγάλη μάχη του «Ανθή Καραγιάννη» με τον Πανσερραϊκό και ζητά μαζική στήριξη από τον κόσμο της Καβάλας

   

  Χωρίς καμιά υπεκφυγή, ο Νάσος Αθανασίου, έδωσε το στίγμα για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής (26/4, 17.00) στο «Ανθή Καραγιάννη» και το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας με έμφαση ότι ο ΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κάτι που το καταμαρτυρούν τα αποτελέσματα.

  Ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ υπογράμμισε ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του δεν έχουν άγχος, μια και άπαντες πιστεύουν στις ικανότητές του συνόλου, αλλά ότι αυτό βρίσκεται στην πλευρά των Σερραίων, που δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες.

  «Δεν υπάρχει κανένα άγχος για μας. Άλλωστε, όταν είσαι δυνατός και πιστεύεις στις δυνατότητές σου, δεν έχεις άγχος. Το βάρος, το άγχος, την πίεση, την έχουν στον Πανσερραϊκό. Είχα πει πριν το ματς με το Κοκκινόχωμα, ότι εκείνο ήταν πιο δύσκολο παιχνίδι απ’ ότι αυτό με τον Πανσερραϊκό, διότι δεν είχαμε δικαίωμα λάθους. Αν είμαστε σοβαροί, θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο 23χρονος κίπερ.

   

  Για το ποιος είναι η καλύτερη ομάδα από τους διεκδικητές της ανόδου:

  «Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου, βάσει των αποτελεσμάτων. Έχουμε μόλις μια ήττα από τον Πανσερραϊκό κι αυτή στο 95’. Βλέπω, όμως, ότι δε μας υπολογίζουν. Αυτό καταλαβαίνω από τις δηλώσεις τους. Δηλαδή, για να μας υπολογίζουν θα έπρεπε να ήμασταν μπροστά με 15 βαθμούς διαφορά; Αν τον κερδίσουμε, τον προσπερνάμε και πάμε φουλ για το πρωτάθλημα. Εδώ και καιρό, ο ΑΟΚ δεν υπολογίζεται ως βασικός διεκδικητής και κάνουν λάθος όσοι το πιστεύουν. Στα 10 τελευταία παιχνίδια είμαστε αήττητοι και έχουμε συγκεντρώσει 28 βαθμούς, ενώ οι συνδιεκδικητές μας 27. Καταλαβαίνει κανείς ότι η Καβάλα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση».

   

  Για το αν η εμπειρία του Πανσερραϊκού μπορεί να κρίνει το ματς:

  «Δε νομίζω ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα ο Πανσερραϊκός. Στην κατηγορία, ίσως είναι, διότι έπαιζε και πέρυσι στη Γ’ Εθνική. Ο ΑΟΚ δείχνει πιο δεμένος. Έχουμε την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Μπορεί πολλά παιδιά να είναι νεαρά, όμως έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Ο καλύτερος ας κερδίσει».

   

  Για τα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το μεγάλο ντέρμπι:

  «Σε τέτοια παιχνίδια δεν κερδίζουν οι προβλέψεις, οι τακτικές, τίποτε απ’ αυτά. Αν δεν έχεις πίστη και πάθος για τη νίκη, αναμφίβολα θα έρθει μια ήττα. Εμείς είμαστε και αποφασισμένοι και ότι μας περισσεύει η θέληση. Ακόμη και σε παιχνίδια με μικρότερους αντιπάλους δείξαμε τέτοια στοιχεία. Τώρα, ήρθε η στιγμή αυτά να τα βγάλουμε και σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι».

   

  Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο:

  «Ακούγεται ότι θα είναι αρκετές χιλιάδες στο γήπεδο. Πιστεύω να μας στηρίξει για πρώτη φορά φέτος μαζικά, με τον ίδιο παλμό που έχει, όταν μας ακολουθεί μακριά από την Καβάλα και εμείς θα φροντίσουμε να τον αποζημιώσουμε».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.