Χρονόμετρο
header banner

  ΑΟΚ: Πρεμιέρα με το δεξί και 3-1 τον Άρη Αβάτου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο ΑΟΚ, που επικράτησε πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-1 του μαχητικού Άρη Αβάτου, έχοντας σε εξαιρετική μέρα εκτελεστικά τον Νίκο Βαλαβανόπουλο, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και σε δημιουργικό ρόλο τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ετοίμασε τα δυο γκολ του Καβαλιώτη φορ.

  Στον ολισθηρό αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη», οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ και μπορεί πολλοί να ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι θα έρθει ένα εύκολο απόγευμα, όμως η ομάδα της Ξάνθης προκάλεσε ρήγματα στην άμυνα και μάλλον προβλημάτισε τον Κώστα Ανυφαντάκη με όσα είδε στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας, αν και υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι απουσίαζαν από το βασικό σχήμα του ΑΟΚ δύο από τους πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες του ρόστερ, οι Μπερτράντ Ρομπέρ και Άγγελος Παπαστεριανός (σ.σ. μπήκε αλλαγή στο 70′).

  Στο τέλος, αυτό που μέτρησε είναι οι τρεις βαθμοί, που δίνουν τη δυνατότητα στον Κρητικό τεχνικό να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες και ο ΑΟΚ να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.