Χρονόμετρο

  Επίσκεψη ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τρόφιμα και στήριξη στα παιδιά της Αγίας Μαρίνας έδωσε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του ΑΟΚ 

  Την ευαισθησία της και το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΠΑΕ Καβάλα, καθώς αντιπροσωπεία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ίδρυμα για το ειδικό παιδί «Αγία Μαρίνα» στο Περιγιάλι.

  Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία υποδέχθηκε ο πρόεδρος, Σταύρο Πεταλωτής, στον οποίο παραδόθηκε έπειτα από συνεννόηση μια σεβαστή ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του ιδρύματος.

  Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς, ο αρχηγός Παντελής Ντουτσαρίδης και οι συμπαίκτες του, Μάκης Γιαννίκογλου, Αλέξανδρος Πόπτσης, Αντώνης Καπνίδης και Γιώργος Βαλεριάνος.

  Ο Σταύρος Πεταλωτής, αφού ευχαρίστησε τον Βλάση Τσάκα, στον οποίο ανήκε η ιδέα για την επίσκεψη, καθώς και την αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Αγία Μαρίνα ευχήθηκε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και μεταγραφές από τη διοίκηση, ώστε ο ΑΟΚ να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

  Εκ μέρους της αντιπροσωπείας των «κυανολεύκων», ο εκπρόσωπος Τύπου, Πέτρος Πετρόπουλος ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη η χαρά της ΠΑΕ Καβάλας για την παρουσία της ομάδας στην «Αγία Μαρίνα», η οποία έγινε αυθόρμητα, αφού η ομάδα θέλει να δείξει και το κοινωνικό της πρόσωπο και ευχήθηκε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές συμπολίτες μας, ενώ ανέφερε στον κ. Πεταλωτή ότι η ΠΑΕ Καβάλα θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά. Παράλληλα, ευχήθηκε το 2014 να είναι καλύτερο από τη χρονιά που διανύουμε για τον ίδιο τον σύλλογο.

  ΑΟΚ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

  ΑΟΚ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (2) ΑΟΚ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (3) ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ-ΜΑΡΑΝΤΑΣ

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.