Χρονόμετρο

    ΑΟΚ: Τα βροντάνε και φεύγουν

    Δημοσιεύτηκε στις

    Στο σημείο «μηδέν» και πάλι ο ΑΟΚ, καθώς Λαζαρίδης και Αντωνίου απέσυραν οριστικά το ενδιαφέρον να αναλάβουν την ηγεσία των «κυανολεύκων»

     

    Οριστική και αμετάκλητη είναι η αποχώρηση των Σάββα Λαζαρίδη και Αντώνη Αντωνίου από την προσπάθεια ανάληψης του «κουμάντου» στον ΑΟΚ, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο μέσω επίσημης ανακοίνωσης, που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία.

    Οι δύο άνδρες δήλωσαν απογοητευμένοι από όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και τα «βρόντηξαν» θιγμένοι, ειδικότερα από τις αναφορές για αδιαφανείς διαδικασίες ανάληψης του ΑΟΚ, όπως άφησε να εννοηθεί μετά την έγγραφη παραίτησή του το μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Ανδρέας Καραγιώργης.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Καβαλιώτισσες, Καβαλιώτες, Φίλαθλοι του ΑΟΚ
    Με αφορμή το κλίμα, το οποίο έχει διαμορφωθεί όλη την προηγούμενη βδομάδα και με αποκορύφωμα την χθεσινοβραδινή παραίτηση και της αιτιολόγησης της, περί αδιαφανών διαδικασιών ανάθεσης της ηγεσίας σε εμάς και συνυπολογιζόμενο σε όλο αυτό και  μια έντεχνη κλιμάκωση που καλλιέργησε πιέσεις, απαιτήσεις και προσδοκίες που πλέον για εμάς και τα δεδομένα μας είναι μη διαχειρίσιμα, παραιτούμαστε από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΑΟΚ και τοποθετούμε τον εαυτό μας δίπλα στον ερασιτέχνη, αρωγοί και χορηγοί σε περίπτωση ανάληψης των ηνίων από αυτόν. Η απόφαση μας είναι οριστική και αμετάκλητη.
    Ευχαριστούμε όσους αποδέχτηκαν, αγκάλιασαν και έδειξαν εμπιστοσύνη, στην διαφορετική άποψη μας για την λύση του χρόνιου προβλήματος του ΑΟΚ,  ιδιαιτέρως την πλειοψηφία του ερασιτέχνη που θεωρούμε πως κάνουν τα μέγιστα για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Συλλόγου.
    Με τιμή, Α. Αντωνίου – Σ. Λαζαρίδης».

     

    Δημήτρης Μπουντάς


    Δημοσιεύτηκε στις 0

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.