Χρονόμετρο

  Έρχεται «καυτό» 48ωρο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ραντεβού Ερασιτέχνη-υποψήφιου επενδυτή λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το μέλλον του ΑΟΚ

   

  Το τελεσίγραφο που έθεσε ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ για εκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος μέσω έγγραφης πρότασης στη διοίκηση του θεματοφύλακα του συλλόγου εκπνέει την Κυριακή 15 Ιουνίου.

  Η σεναριολογία της εβδομάδας που διανύουμε, είναι γεγονός ότι δεν έφερε στο φως νεότερες πληροφορίες σχετικά με το αν όντως κινείται κάτι προς τη θετική κατεύθυνση στο κεφάλαιο «επενδυτής στον ΑΟΚ», ωστόσο όπως φαίνεται πάμε σε ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται το νέο φεγγάρι να φέρει και καινούργιο «αφεντικό» στην ομάδα.

  Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Χ», μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ θα συναντήσουν, είτε αργά σήμερα το βράδυ είτε το μεσημέρι της Κυριακής, τον επενδυτή, που ενδιαφέρεται να πάρει τα ηνία των «κυανολεύκων» και να οδηγήσει τον σύλλογο στη νέα, δύσκολη προσπάθειά του στη Γ’ Εθνική.

  Ο υποψήφιος επενδυτής, μάλιστα, φέρεται να είναι σχετικά νέος στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς είχε επιχειρήσει πέρυσι να εμπλακεί στα κοινά ομάδας γειτονικού νομού, ενώ από τις πρώτες (λιγοστές είναι η αλήθεια) πληροφορίες, φαίνεται να έχει κατασταλάξει και στους άμεσους συνεργάτες του. Μεσολάβηση για το «ντιλ» κάνει πρώην παίκτης του ΑΟΚ, ο οποίος θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο, εφόσον τελικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νέος επενδυτής έχει έτοιμη λύση και για τη θέση του προπονητή.

  Σε ότι αφορά την ταυτότητα του επενδυτή, είναι άνθρωπος που ασχολείται με εξαγωγές πρώτων υλών στο εξωτερικό και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής (και όχι μόνο) και έρχεται να γίνει αυτός το «αφεντικό» κι όχι να αποτελέσει τον επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων που θα συμβάλλουν οικονομικά για να βγει η χρονιά.

  Ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων, που παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από τον ΑΟΚ, είναι να υπάρξει θετική κατάληξη στο ραντεβού μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και των ενδιαφερομένων να βάλουν χρήματα στον σύλλογο και γιατί όχι να «κλείσει» άμεσα η συμφωνία, που θα φέρει αλλαγή σελίδας στον σύλλογο και να ξεκινήσει τάχιστα ο σχεδιασμός για την ανασύνταξη της ομάδας και της καθόδου της με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όχι μόνο για μια καλή πορεία, που θα εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά γιατί όχι και την γρήγορη επάνοδό της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.