Χρονόμετρο

  ΑΟΚ:Απειλή από FIFA

  Δημοσιεύτηκε στις

  Οι αμαρτίες των παλιών διοικήσεων ταλαιπωρούν τη νέα… Ένας νέος βραχνάς ήρθε να προστεθεί στη διοίκηση των Φάνη Ελευθεριάδη και Βλάση Τσάκα, καθώς η FIFA απέστειλε μέσω της Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως της πειθαρχικής επιτροπής της, Κριστίν Φαρίνα, ένα έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Καβάλα, αναφορικά με τις οφειλές στον Μάριους Κονσταντίν Νικουλάε.

  Μπορεί οι πληρωμές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό να έχουν μπει σε μια τάξη, όμως οι προσφυγές σκάνε καθημερινά η μια πίσω από την άλλη.

  Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό που απέστειλε η FIFA στην ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι μέχρι τις 28 Οκτωβρίου η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα χρωστούμενα στον 32χρονο Ρουμάνο επιθετικό, Μάριους Κονσταντίν Νικουλάε, ο οποίος έπαιξε στη μακεδονική ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Το «Χ» σας έχει ενημερώσει εδώ και δύο μήνες περίπου ότι η οφειλή για τον Ρουμάνο φορ φτάνει στις 78.000 ευρώ και δε θα αργούσε να έρθει η προειδοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που είναι αμείλικτη σε τέτοιες περιπτώσεις.

  Εφόσον δεν υπάρξει εξόφληση μέχρι την προσεχή Δευτέρα, τότε η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα αποφανθεί για την τιμωρία της ΠΑΕ Καβάλας. Σε ανάλογες περιπτώσεις, η ομάδα που έχει ανεξόφλητες υποχρεώσεις, τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών για κάθε παιχνίδι που συμμετέχει.

  Το έγγραφο με ημερομηνία 16/10/2013 (δηλ. την προηγούμενη Τετάρτη) αναφέρει τα εξής:

  «Player Marius Constantin Niculae, Romania / Club Kavala FC, Greece.

  Έχουμε ήδη αναφερθεί στην πειθαρχική διαδικασία εναντίον του συλλόγου Καβάλα στο για την παραβίαση του άρθρου 64 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA (FDC). Σε αυτή την επισήμανση, θα ήθελα να πληροφορήσω εσάς και τον σύλλογο της ΠΑΕ Καβάλας ότι η υπόθεση θα πρέπει να υποβληθούν στην Επιτροπή Πειθαρχικής της FIFA στις 6 Νοεμβρίου 2013. Με τα παραπάνω σε ισχύ, υποχρεούμαι να προειδοποιήσω την ΠΑΕ Καβάλας για τελευταία φορά, ώστε να πληρώσει το οφειλόμενο ποσό αμέσως και να μας στείλετε αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής. Εάν ο σύλλογος καταβάλλει το οφειλόμενο ποσό το αργότερο έως τις 28 Οκτωβρίου 2013 και μας αποστείλετε το αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής μέχρι την ίδια προθεσμία, τότε η υπόθεση δεν θα υποβληθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA και η πειθαρχική διαδικασία θα παραμείνει κλειστή.

  Εάν η ΠΑΕ Καβάλας δεν καταθέσει υπόμνημα ή δεν πληρώσει την οφειλή στην οριζόμενη προθεσμία, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα αποφανθεί για την υπόθεσή, διατηρώντας τον φάκελο στην κατοχή της (άρθρο 110 παρ. 4). Μεταβιβάστε αμέσως αυτή την επιστολή στην ΠΑΕ Καβάλας».

  FIFA.

  Κριστίν Φαρίνα

  Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της πειθαρχικής επιτροπής».

   

  Πρόβλημα και με Κονατέ

   Δεν έφτανε που η απόδοσή του κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, στη χθεσινή προπόνηση ο Μπασιρού Κονατέ υπέστη τράβηγμα και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

  Έτσι, ο αμυντικός από τον Νίγηρα προστίθεται στις ήδη γνωστές απουσίες των

  Γιώργου Βαλεριάνου, Γιάννη Ντόση και Κύδωνα Καρλόπουλου, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να «πονοκεφαλιάζει» για άλλη μια θέση στο βασικό σχήμα και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα του Δημήτρη Χόρτσα ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

   

   

   ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

   

  Δύο αμφίβολοι ενόψει ΑΕΚ

   Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στο στρατόπεδο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

  Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος έχει πόντους στο χέρι από χτύπημα στο ματς του Σαββάτου στη Βέροια με τον Φίλιππο και μάλιστα έβγαλε το συγκεκριμένο παιχνίδι με πρόβλημα, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος υποφέρει από θλάση ελαφριάς μορφής στον δικέφαλο.

  Το ιατρικό τιμ των «κυανολεύκων» δουλεύει πυρετωδώς με τους δύο παίκτες, ώστε και οι δύο να προλάβουν να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο».

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.