Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Υπομονή ως την Πέμπτη και… μετά ανακοινώσεις

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας κρίνεται το θέμα προπονητή – Γ.Σ. την επόμενη εβδομάδα για παρουσίαση των νέων «αφεντικών»

   

   

  Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ θα περιμένουν οι Αντώνης Αντωνίου και Σάββας Λαζαρίδης αν θα εμφανιστεί κάποια νέα πρόταση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της ευθύνης του ΑΟΚ, αν και από τη Δευτέρα το πρωί, όταν και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, «προκαλώντας» όσους σκέφτονταν το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με τα κοινά των «κυανολεύκων», δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον.

  Οι δύο άνδρες ναι μεν δηλώνουν προς τα έξω ότι θα περιμένουν μέχρι αύριο, ωστόσο οι συναντήσεις τους είναι καθημερινές και ήδη από τη Δευτέρα, όταν και είδαν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στο «Ανθή Καραγιάννη» και το βοηθητικό του Περιγιαλίου, έχουν σηκώσει τα μανίκια, θέλοντας να κερδίσουν λίγο από τον χαμένο χρόνο με τις διαπραγματεύσεις και με το γαϊτανάκι «μένω-φεύγω» των προηγούμενων ημερών.

  Σε προτεραιότητα είναι το θέμα του προπονητή, το οποίο θα κλείσει μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (27/6), πιθανότατα και με επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να ξεκινήσει αμέσως κι ο αγωνιστικός σχεδιασμός και το στήσιμο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 στη Γ’ Εθνική.

  Οι επαφές με υποψήφιους προπονητές είναι διαρκείς, ενώ έγιναν συζητήσεις και με τεχνικό που πρόσφατα θήτευσε στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ φήμες υπήρξαν και για κρούση στον Γιώργο Μαραντά. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από στελέχη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ ή τους κκ. Λαζαρίδη-Αντωνίου.

  Ο «εκλεκτός» πιθανότατα θα είναι Καβαλιώτης και με το κλείσιμο του, στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

  Παράλληλα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου θα παρουσιαστούν τα νέα «αφεντικά» της ομάδας, αλλά και ο τεχνικός των «κυανολεύκων», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και για μια-δυο μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

  Στις αρχές Ιουλίου, θα γίνει η ανακοίνωση για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και της ακριβούς ημερομηνίας για την έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

  Σε ότι αφορά στον Τάσο Σιδερίδη, το όνομά του οποίου ακούστηκε για τον πάγκο της καβαλιώτικης ομάδας, χθες ο γνωστός γυμναστής συμφώνησε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Skoda Ξάνθης.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.