Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Κ. Ανυφαντάκης: «Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Παρουσιάστηκε πριν από λίγο ο νέος τεχνικός του ΑΟΚ από τη διοικούσα επιτροπή – Στ. Κατρακυλάκης: «Δεν άντεξε την πίεση ο άνθρωπος Ισπυρλίδης»

   

   

  Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι από το πρωί της Τετάρτης (4/2) ο νέος προπονητής του ΑΟΚ και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανολεύκων» την Κυριακή (8/2) στο γειτονικό ντέρμπι της Δράμας με αντίπαλο τη Δόξα.

  Ο Κρητικός τεχνικός παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα από τη διοικούσα επιτροπή, υπογράμμισε ότι θα προσθέσει τη δική του -επιθετική- φιλοσοφία στον ΑΟΚ, ο οποίος είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως ο ίδιος τόνισε και ότι θα προσδώσει επιθετικά χαρακτηριστικά στην καινούργιατου ομάδα.

   

  IMG_4510

   

  «Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία»

  Στις πρώτες του δηλώσεις, από την αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Ανθή Καραγιάννη», ο Κ. Ανυφαντάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που βρίσκομαι εδώ. Το ήθελα πάρα πολύ. Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Το πρότζεκτ των ανθρώπων που το τρέχουν στην Καβάλα δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο και ασυγκίνητο κανέναν. Θέλω να βάλω τη σφραγίδα μου σ’ αυτό το έργο που έγινε από τον προηγούμενο προπονητή και να πετύχουμε αυτό που ονειρεύεται ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε δικά μας πράγματα. Η Καβάλα είναι μεγάλος σύλλογος. Όλη μου η σκέψη είναι πως θα βοηθήσουμε αυτή την ομάδα, η οποία έχει πολύ καλό υλικό. Εμείς συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και είμαστε έτοιμοι».

  Στο πλευρό του Κ. Ανυφαντάκη ήταν ο βοηθός του, Παναγιώτης Διακάκης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι τιμή και χαρά που θα εργαστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο, όπως η Καβάλα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσουμε να τους δικαιώσουμε».

  Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν, επιβεβαιώθηκε ότι ο γυμναστής Γιώργος Γουνελάς παραμένει στο τεχνικό τιμ, ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει από την αρχή της περιόδου.

  Ο Κ. Ανυφαντάκης δήλωσε ότι δεν τον φοβίζει το γεγονός ότι στον ίδιο όμιλο βρίσκεται ο Άρης, σημειώνοντας: «Είναι ευχάριστο ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες ομάδες στον 1ο όμιλο. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε άμεσα τη δουλειά μας».

  Αναφορικά με τη φιλοσοφία του, ο Κ. Ανυφαντάκης δήλωσε: «Η ιστορία της Καβάλας απαιτεί να έχει επιθετική φιλοσοφία, που να μπορεί και να επιβάλει τον ρυθμό της. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Έρχομαι σε μια ομάδα, που ούτως ή άλλως παίζει με αυτόν τον τρόπο. Προέχει να συνδυάσουμε, όμως αυτή τη νοοτροπία με τα αποτελέσματα, να έχουμε ισορροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

  Όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με τη Δόξα, ο Κρητικός τεχνικός υπογράμμισε: «Η ομάδα προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν είμαστε μακριά στη βαθμολογία από τους ανταγωνιστές μου».

  Τέλος, ερωτηθείς αν ο ίδιος αυτοπροτάθηκε στον σύλλογο, μια και το όνομά του δεν έπαιξε τα τελευταία 24ωρα στο ρεπορτάζ του ΑΟΚ, απάντησε: «Δεν αυτοπροτείνομαι. Η προσέγγιση έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας. Θα προτιμούσα να κάτσω σπίτι μου».

   

  Στ. Κατρακυλάκης: «Δεν άντεξε την πίεση ο άνθρωπος Ισπυρλίδης»

  Νωρίτερα, ο Στέλιος Κατρακυλάκης ανέφερε σχετικά με την παραίτηση του Γιάννη Ισπυρλίδη τα εξής: «Η αποχώρηση του κ. Ισπυρλίδη μας αιφνιδίασε όλους. Δεν προήλθε από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Είχε άριστες σχέσεις με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής. Όμως, ο άνθρωπος Ισπυρλίδης δεν άντεξε την πίεση, μετά το θέμα που είχε με τους φιλάθλους και θεωρήθηκε αναγκαίο από τον ίδιο να αποχωρήσει. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, διότι έδωσε πολλά στην ομάδα, με επαγγελματισμό και του ευχόμαστε επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του. Δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό. Η διαφορά είναι ασήμαντη με Πανσερραϊκό και Άρη. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και με μεγαλύτερη διάθεση από δω και πέρα θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό έρχεται ένας προπονητής, το επίπεδο του οποίου είναι τουλάχιστον για τη Football League. Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε είναι πολύ θετικές για τον Κ. Ανυφαντάκη. Είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα φιλόδοξος. Τον καλωσορίζουμε στην Καβάλα και θα είμαστε δίπλα του όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, όπως και στην περίπτωση του κ. Ισπυρλίδη και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Football League».

   

  VIDEO με τις δηλώσεις εδώ και για περισσότερες δηλώσεις εδώ


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.