Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Συστάθηκε η διοικούσα επιτροπή στον ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μοιράστηκαν οι αρμοδιότητες την Τετάρτη το βράδυ – Σειρά παίρνουν οι συμφωνίες με παίκτες, σήμερα ξεκαθαρίζει για προπονητή

   Το βράδυ της Τετάρτης (16/7) συστάθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ, που θα αναλάβει να «τρέξει» τον ΑΟΚ στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στη συνάντηση που έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη», πραγματοποιήθηκε ο διαμοιρασμός των αρμοδιοτήτων και αποφασίστηκε ότι στο διοικητικό κομμάτι θα είναι οι Σίμος Ανθουλάκης, Μωυσής Σπανίδης, με τους Γιώργο Μαλλιαρό και Δήμο Γιαννακίδη να αναλαμβάνουν έφοροι του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον Λάκη Χατζηαποστολίδη να γίνεται ο νέος Γενικός Αρχηγός του συλλόγου.

  Από κει και πέρα, στη διαχείριση των οικονομικών, θα τοποθετηθεί το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Βασίλης Βακιρτζής μαζί με εκπρόσωπο των Παλαιμάχων, ενώ για θέματα χορηγιών, διαρκείας, καθώς και για τις διαφημιστικές πινακίδες αναλαμβάνει ρόλο το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Λουπέλης, επίσης με συνεργάτη έναν εκπρόσωπο των Παλαιμάχων.

  Χθες, συνεχίστηκε η προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών, ενώ σήμερα υπάρχουν 2-3 σημαντικά ραντεβού των Παλαιμάχων με επαγγελματίες της πόλης, για να εξασφαλιστεί ένα σημαντικό κονδύλι, που θα επιτρέψει να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές.

  Ο Στέλιος Κατρακυλάκης αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή, ενώ το αργότερο μέχρι απόψε το βράδυ θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Σε ότι αφορά τον Γιάννη Ισπυρλίδη, το όνομά του ακούστηκε, καθώς ο ίδιος σε επαφή του με τον Στ. Κατρακυλάκη αυτοπροτάθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων», χωρίς να σημαίνει ότι αυτός θα είναι τελικά ο «εκλεκτός».

  Για αύριο είναι προγραμματισμένες επαφές με δύο παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ της ομάδας την περυσινή περίοδο και ο λόγος γίνεται για τους μέσους Παντελή Ντουτσαρίδη και Κύδωνα Καρλόπουλο, ενώ συνάντηση θα υπάρξει και με τον Θωμά Γκαρακλίδη, αν και ήδη υπάρχει θετικό κλίμα για τον 25χρονο στόπερ, ώστε να ανανεώσει τη συμφωνία του με τον ΑΟΚ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.