Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Σε τελικό στάδιο οι επαφές με χρηματοδότη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πληροφορίες για κρίσιμο ραντεβού σήμερα το μεσημέρι – «Επτασφράγιστο» μυστικό το όνομα από τον Ερασιτέχνη, για να μην… «καεί»

   Σε τελικό στάδιο είναι οι επαφές του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ με υποψήφιο επενδυτή και μάλιστα σήμερα είναι μια καθοριστική ημέρα, μια και είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με τον άνθρωπο που προσέγγισαν τα μέλη του Ερασιτέχνη, με τη συνδρομή ανθρώπων από τις τάξεις των Παλαιμάχων του ΑΟΚ.

  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Χ», ο υποψήφιος επενδυτής είναι ισχυρός οικονομικά και μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας, όχι μόνο για τη φετινή περίοδο, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

  Αυτό που ζήτησε από τους ανθρώπους του ΑΟΚ είναι να έχει όλα τα οικονομικά στοιχεία, τι συμβαίνει με την εκκαθάριση της εταιρείας, αλλά και ποια είναι η κατάσταση των γηπέδων, που είναι στη διάθεση του συλλόγου.

  Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη δεν αφήνουν να διαρρεύσει προς τα έξω το όνομα του υποψήφιου να χρηματοδοτήσει το πλάνο της ομάδας, που θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς έχουν «καεί» ήδη μια φορά με την πρόταση των Λαζαρίδη-Αντωνίου, οι οποίοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, ενώ κάηκε πριν καλά-καλά αρχίσει το θέμα με τον Χάρη Κολλαρά.

  Παρόλα αυτά, υπάρχει πίστη ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος συζητήσεων με τον υποψήφιο χρηματοδότη, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από παιδική ηλικία με έναν εκ των εκπροσώπων της καβαλιώτικης αντιπροσωπείας που θα τον συναντήσει σήμερα το μεσημέρι.

  Προετοιμάζει το έδαφος ο Ερασιτέχνης

   Κοντά στις επαφές με χρηματοδότη, τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Αντιθέτως, δειλά-δειλά έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, ώστε να εμφανίσουν στον υποψήφιο επενδυτή μια μαγιά για τη νέα χρονιά και ένα υλικό 8-10 παικτών, που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας των «κυανολεύκων».

  Ο Τάσος Μεταξάς τις προηγούμενες ημέρες μίλησε με τους Παντελή Ντουτσαρίδη, Θωμά Γκαρακλίδη, ενώ συζητήσεις έγιναν και για ορισμένα από τα νέα παιδιά που ήταν στο περυσινό ρόστερ, όπως οι Γιάννης Καζαντζίδης, Γιάννης Τιγγιρίδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

  Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μετά το σημερινό ραντεβού με τον υποψήφιο επενδυτή, αφού το αγωνιστικό τμήμα, ουσιαστικά θα ξεκινήσει από το μηδέν, καθώς δεν υπάρχει ούτε προπονητής διαθέσιμος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, ο Στέλιος Κατρακυλάκης φαντάζει ως το φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, εφόσον ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις με τον χρηματοδότη.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.