Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: Δουλειά στην τακτική

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μεγάλο βάρος στην τακτική έδωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη χθεσινή προπόνηση, χωρίς πάντως να ανοίξει τα πλάνα του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη».

  Ωστόσο, τα προβλήματα μέρα με τη μέρα αντί να ελαχιστοποιούνται, διογκόνονται για τον καστοριανό τεχνικό, που είδε τον Αλέξανδρο Πόπτση να μην παίρνει μέρος στη χθεσινή προπόνηση, καθώς προσβλήθηκε από ίωση.

  Ασφαλώς, ο Χαραλαμπίδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον 21χρονο δεξιό μπακ, μια και οι λύσεις για την αμυντική γραμμή δεν περίσσεύουν, ύστερα και από την απουσία του Δημήτρη Χόρτσα, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Χθες, ο 43χρονος τεχνικός, απόντος και του Πόπτση, δοκίμασε στο κέντρο της άμυνας τον Κονατέ, που θα επιστρέψει στην ενδεκάδα για να αποτελέσει παρτενέρ του Πόπτση, εφόσον η κατάσταση της υγείας του τελευταίου παρουσιάσει βελτίωση.

  Κι αυτό, διότι πρόθεση του Χαραλαμπίδη είναι να διατηρήσει στη μεσαία γραμμή τον Θωμά Γκαρακλίδη σε ρόλο κόφτη, συμπληρώνοντας τους Παντελή Ντουτσαρίδη και Σάκη Πρίττα.

  Αν ο Πόπτσης δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» στη σημερινή ή την αυριανή προπόνηση, τότε ο Γκαρακλίδης αναγκαστικά θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κονατέ.

  Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ είναι ότι ο Κύδων Καρλόπουλος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα ξεκινήσει από την αρχή στο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας. Εκτός μάχης για 15-20 μέρες ακόμη θα είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος.

  Αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία δυνατή προπόνηση των «κυανολεύκων», εκεί που ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να φανερώσει σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα της Κυριακής

   

  Αναβολή για την εγγυητική

  Αναβολή αιτήθηκε η ΠΑΕ Καβάλα για την υπόθεση της εγγυητικής επιστολής κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλήτισμού για οφειλές της παλαιότερων διοικήσεων προς τον Ζαχαρία Σωτηρίκα.

  Ωστόσο, η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Νίκης Βόλου για οφειλές και πλέον οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να την καλύψουν εντός 15 ημερών. Οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν ως εξής:

  «Αίτηση της τρίτης Κλειούς Χριστοδούλου περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

  ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

  Αίτηση του τρίτου Ζαχαρία Σωτηρίκα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ.

  ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ».

   

  Σε λίγες μέρες στον «αέρα» το site της ΠΑΕ

   Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καβάλα, η οποία ετοιμάζεται από εταιρεία των Σερρών, που έχει αναλάβει και το e-ticketing της ομάδας, ενώ είχε βοηθήσει και στην οργάνωση των γραφείων με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση της ομάδας. Η διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδας είναι http://www.kavalafc.gr/ και εκεί οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να μαθαίνουν τα τελευταία νέα, ενώ όπως μάθαμε ετοιμάζεται και ένα μεγάλο φωτογραφικό υλικό να την κοσμήσει από την παρουσία της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες από τα χρόνια της ίδρυσής μέχρι σήμερα.

   

  Ζήτησε διευκρινίσεις για τις μεταγραφές η ΠΑΕ

   Έγγραφες διευκρινίσεις από ΕΠΟ και Football League ζήτησε η ΠΑΕ Καβάλα, αναφορικά με το θέμα των μεταγραφών και πόσους παίκτες δικαιούται να πάρει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

  Ο Βλάσης Τσάκας απέστειλε χθες σχετικό έγγραφο στους δύο ποδοσφαιρικούς φορείς, ώστε να ενημερωθεί αν όντως υπάρχει κάποιος περιορισμός για την ΠΑΕ και δεν μπορεί να ενισχυθεί με περισσότερους από έναν-δύο έμπειρους ξένους ποδοσφαιριστές, όπως και πόσους παίκτες άνω των 24 ετών έχει το δικαίωμα να αποκτήσει στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο. Από την απάντηση που θα πάρει η ΠΑΕ, θα εξαρτηθεί και το πόσο εκτεταμένο θα είναι το λίφτινγκ που θα επιχειρηθεί στο ρόστερ της ομάδας.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.