Χρονόμετρο

  «Μούφα» η πρόταση της «Team of Future»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ένα παραμύθι χωρίς δράκο ήταν η δήθεν προερχόμενη πρόταση από την εταιρεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών «Team of Future», που κατατέθηκε το περασμένο Σάββατο (6/6) στα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.

  Χθες, συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτή την παρωδία, καθώς μετά από επικοινωνία του Βασίλη Βακιρτζή με τους πραγματικούς ιθύνοντες της «Team of Future», αυτοί τον ενημέρωσαν ότι δεν έχουν ουδέποτε καταθέσει σχετική πρόταση και διερωτήθηκαν ποιοι ήταν οι άνθρωποι που τους εκπροσώπησαν σε αυτή τη συνάντηση.

  Μετά από αυτό, ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Κατόπιν της σημερινής (σ.σ. χθεσινής) συνεδριάσεως του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Καβάλα κάνουμε γνωστό πως η πρόταση που κατατέθηκε μετά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του συλλόγου μας, δεν έγινε δεκτή διότι διαψεύστηκε πως ανήκει στην συγκεκριμένη εταιρεία μετά από επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση της. Από κει και πέρα, ξεκινούν άμεσα διερευνητικές επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα μας με διάφορους τρόπους την ερχόμενη χρονιά, με στόχο να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και την επόμενη εβδομάδα να προκύψει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και να γίνει άμεσα ο προγραμματισμός».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.