Χρονόμετρο

  “ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ”: Πήραν μετάθεση για τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

  Δημοσιεύτηκε στις

  λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, εξαιτίας των οποίων παραμένουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Καβάλας από τη Δευτέρα 9 Ιανουρίου 2017, και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εργασίας, την Εθνική Τράπεζα και τη Διεύθυνση Α’θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, η έναρξη του Προγράμματος “ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ”, για την ορθή και ομαλή λειτουργία του, θα μεταφερθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

  Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας, για τη σταδιακή επέκταση του εν λόγω Προγράμματος, η αρχή θα γίνει με το 2ο και το 7ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, ενώ μέχρι τις 25 Ιανουαρίου θα επεκταθεί συνολικά και στα εννέα (9) Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα (2ο, 5ο, 7ο, Αμυγδαλεώνα, 1ο και 2ο Κρηνίδων, Ζυγού, Φιλίππων και 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας).

  Στα Σχολεία αυτά, θα προσφέρονται καθημερινά δωρεάν ζεστά υγιεινά γεύματα και συνοδευτικά αυτών (σαλάτα, ψωμί, φέτα κ.ά.), με βάση το πρόγραμμα διατροφής που συνέστησε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής, ασφάλειας και μεταφοράς τροφίμων και τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν οριστεί, σε κατ’ εκτίμηση 1.150 περίπου μαθητές/-τριες, με τη συγκατάθεση των γονέων τους, μέχρι και τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

   

  Με εκτίμηση
  Μιχάλης Σωτηρίου
  Διευθυντής Συντονιστής Ψυχίατρος
  Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.