Χρονόμετρο

  Αναβολή αγώνων Super League 2, Football League, Γ΄ Εθνική και γυναίκες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μετά την Super League και η Super League 2 και Football League  αποφάσισε να αναβάλει την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της. Η διοργανώτρια ενημέρωσε πως δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική της SL2 και για την 24η της Football League.

  Παράλληλα, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναστολή της διεξαγωγής όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ’ Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας.

  Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΟΚ δεν ταξιδεύει στην Αθήνα για το ματς με τον Ιωνικό, δεν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής (Πανσερραϊκός-Αετός Οφρυνίου, Δόξα Θεολόγου-Κιλκισιακός, Πανδραμαϊκός-Κεραυνός Πέρνης) και το ματς Καβάλα ΄86-Λέοντες.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.