Χρονόμετρο

  Δήμος Παγγαίου: Αλλάζει το μοντέλο διοίκησης ο Αναστασιάδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αύξηση των τοπικών έναντι των θεματικών αντιδημάρχων στον δήμο Παγγαίου – Στις 7/9 οι επίσημες ανακοινώσεις ονομάτων

   

  Σε αύξηση των τοπικών αντιδημάρχων για τα δημοτικά διαμερίσματα των παλιών δήμων, που ενοποιήθηκαν κάτω από την ομπρέλα του διευρυμένου δήμου Παγγαίου, μετά την ισχύ του καλλικρατικού νόμου προσανατολίζεται ο Φίλιππος Αναστασιάδης.

  Πιο συγκεκριμένα, ο νέος δήμαρχος Παγγαίου εξετάζει την περίπτωση να ελαττώσει τους θεματικούς αντιδημάρχους, σε σύγκριση με τη διοίκηση Ξουλόγη και να αυξήσει τις αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους, που θα προέρχονται από τους τέσσερις παλιούς δήμους (Παγγαίου, Ελευθερών, Πιερέων, Ορφανού), ενώ θα διατηρήσει 2-3 θεματικούς αντιδημάρχους για τους τομείς της καθαριότητας, των οικονομικών και των θεμάτων τεχνικής φύσεως.

  Από κει και πέρα, η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει όχι νωρίτερα από τις  7 Σεπτεμβρίου και μετά την εκλογή του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος θα είναι ο Κώστας Γάκης.

  Μία θέση, που επίσης έχει βρει τον κάτοχό της εδώ και καιρό στο πρόσωπο του Χρήστου Μποσμπότη, είναι αυτή του προέδρου του νομικού προσώπου που θα ασχολείται με τους παιδικούς σταθμούς, το «Βοήθεια στο Σπίτι» και τις λοιπές κοινωνικές δομές του δήμου Παγγαίου.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.