Χρονόμετρο

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Δήμος Καβάλας προειδοποιεί για απάτη με τη χρήση των ονομάτων δημάρχου και αντιδημάρχου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε, για μια ακόμη φορά, το φαινόμενο της τηλεφωνικής εξαπάτησης συμπολιτών μας, με σκοπό την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών.

  Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης επικαλούμενος τις δήθεν φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ιακωβίδη, ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να στηρίξει το κοινωνικό έργο του Δήμου Καβάλας, τοποθετώντας χρήματα για την προμήθεια κάποιων ειδών πρώτης ανάγκης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υποψηφίων θυμάτων του.

  Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια νέας τηλεφωνικής επικοινωνίας, αναφέρει ψευδώς ότι έχει καταθέσει πολύ μεγαλύτερο ποσό από το απαιτούμενο και ζητά την άμεση επιστροφή της διαφοράς.

  Σε περίπτωση που έχει υποπέσει στην αντίληψη σας οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό, παρακαλείστε να το καταγγείλετε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.