Χρονόμετρο

  Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την εκ νέου κάθοδό του στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου ανακοίνωσε ανεπίσημα στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης ΑΜΘ  

  Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για τις επερχόμενες εκλογές τν Μάιο του 2014, ο Άρης Γιαννακίδης κράτησε τα νέα σε μια πιο… off the record συνομιλία με το «Χ».

  Στις αρχικές του δηλώσεις, στο περιθώριο της συνάντησης χθες στην αντιπεριφέρεια Καβάλας για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ, ο κ. Γιαννακίδης τόνισε πως αυτή τη στιγμή στις προτεραιότητές του είναι η ολοκλήρωση ενός μεγάλου αριθμού αναπτυξιακών έργων σε όλη την έκταση της ΠΑΜΘ, αφήνοντας με νόημα να εννοηθεί ότι οι ανακοινώσεις μπορούν να περιμένουν… Μόλις, όμως, έκλεισε το μαγνητόφωνο, ο κ. Γιαννακίδης αποκάλυψε αυτό που πάνω-κάτω όλοι περιμένουν: Ότι θα διεκδικήσει για άλλη μια φορά τη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

  Ερωτηθείς από το «Χ» πότε θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για την κάθοδό του στη νέα εκλογική διαδικασία, ο κ. Γιαννακίδης σημείωσε ότι «αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν ασχολούμαι με τις εκλογές. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υλοποίηση των στόχων που έχουμε προσδιορίσει. Υπάρχει μια μεγάλη παραγωγή έργων στην περιοχή μας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Έχει συνομολογηθεί σε επίπεδο χώρας και τεχνοκρατών, αλλά και σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας, ότι στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ γίνεται οργασμός έργων κι αυτό είναι το σημαντικό».

  Πιέζοντας τον κ. Γιαννακίδη με νέα ερώτηση για το αν θα ανακοινώσει σύντομα τις προθέσεις του, απάντησε ότι «θα ήθελα να επαναλάβω ότι αυτό που τώρα με απασχολεί είναι να ανταποκριθούμε με αίσθημα ευθύνης στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο κόσμος να μας εκλέξει ως πρώτη αιρετή περιφερειακή διοίκηση».

  Βγαίνοντας, όμως, από την αίθουσα, ο κ. Γιαννακίδης παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του ως υποψηφίου στις επόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Σύντομα, θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις…

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.