Χρονόμετρο

  Ανακαινίζοντας την κουζίνα σας μέσα σε λίγα βήματα…!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η κουζίνα είναι το κέντρο της συγκέντρωσης της οικογένειας στο σπίτι. Η μαμά ετοιμάζει το πρωινό κι ο μπαμπάς μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό των παιδιών, την Κυριακή όλοι μαζί μαζεύονται στο τραπέζι της κουζίνας γελώντας κι απολαμβάνοντας κάθε μικρή στιγμή. Ο χώρος αυτός πρέπει να είναι ο πιο λειτουργικός και άνετος χώρος για όλη την οικογένεια. Εκτός από τα έπιπλα που πρέπει να είναι ασφαλή για παιδιά, τα ηλεκτρικά που οφείλουν να λειτουργούν στην εντέλεια, η διακόσμηση πρέπει να είναι τέτοια που να εξυπηρετεί τον άνθρωπο που θα χρησιμοποιεί αυτό τον χώρο και τα εργαλεία του, όπως είναι τα σκεύη της κουζίνας. Οι πάγκοι εργασίας, τα ντουλάπια και ο νεροχύτης πρέπει να είναι έτσι φτιαγμένα που να μπορούν να είναι καλαίσθητα αφενός αλλά και εξυπηρετικά αφετέρου.

   

  Ο σχεδιασμός μιας λειτουργικής κουζίνας είναι από τη μια πλευρά έργο των ιδιοκτητών που επιθυμούν να φτιάξουν τον χώρο τους όπως τον ονειρεύονται αλλά και μερίδιο του κατασκευαστή και σχεδιαστή που με τις γνώσεις, τις φρέσκες ιδέες, τις τεχνοτροπίες και την μοντέρνα οπτική μπορεί να δώσει στον εκάστοτε πελάτη μια πληθώρα επιλογών για να αποφασίσει και να επιλέξει το καλύτερο δυνατό. Εμπιστευτείτε εκείνους που θα κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα και δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας για ανανέωση. Τα βήματα είναι συγκεκριμένα και πολύ απλά:

   

  • Οργανωθείτε αγοράζοντας περιοδικά διακόσμησης κι ανακαίνισης της κουζίνας ώστε να πάρετε ιδέες.
  • Επιλέξτε τον τύπο της κουζίνας που σας αρέσει και ταιριάζει στο στυλ σας (μπαρόκ, παραδοσιακό, μοντέρνο, με ξύλο, βιομηχανικό)
  • Επιλέξτε τα χρώματα που θα βάψετε την κουζίνα σας. Τα φωτεινά χρώματα θα δώσουν μια αισιόδοξη νότα στον χώρο ενώ θα φαίνεται μεγαλύτερη η κουζίνα.
  • Επιλέξτε τους κατάλληλους ειδικούς για να σας τοποθετήσουν τις υδραυλικές κι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
  • Κλείστε έναν ραντεβού με τον ξυλουργό που θα σας κατασκευάσει τα ντουλάπια κι αν χρειάζεστε ειδικούς πάγκους φροντίστε ώστε να είναι έγκαιρη η παραγγελία σας.
  • Αγοράστε όλες τις νέες συσκευές που θα βάλετε στον ανανεωμένο σας χώρο, τα σκεύη μαγειρικής και ότι άλλο χρειάζεστε.
  • Διαλέξτε τα πλακάκια που θα τοποθετήσετε πάνω από την κουζίνα σε χρώμα και σχέδιο τέτοιο που να μην λεκιάζει, καθώς πάντα με τις εργασίες στην κουζίνα υπάρχει φόβος να λεκιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Βρείτε χρόνο να αφιερώσετε κι εσείς στην αλλαγή, καθώς οι εργασίες πρέπει να επιβλέπονται και από εσάς τους ίδιους.
  • Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και επιλέξτε όλα όσα θα κάνουν τον χώρο σας ξεχωριστό.

   

  Η οργάνωση κι ανακαίνιση ενός τόσο ζωτικού χώρου για το σπίτι δεν είναι απλή υπόθεση, ούτε παιχνίδι. Εμπιστευτείτε τους καλύτερους στο είδος και μη διστάσετε να αλλάξετε τα δεδομένα αν κάτι σας φανεί υπερβολικό ή σας δυσανασχετεί. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιο σας κι οφείλει να είναι όπως το έχετε εσείς ονειρευτεί, χωρίς εκπτώσεις.

   

  Ευχαριστούμε την Εταιρεία Ανακαινίσεων JK Construction περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://jkconstruction.gr/anakainisi-katoikion/

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.