Χρονόμετρο

  Στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης ο Αζέρος πρέσβης Ραχμάν Μουσταφάγιεφ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Προσκεκλημένος του πρώην προέδρου του Άρη, Δ. Ηλιάδη, ο Αζέρος πρέσβης, που διανυκτέρευσε στη Μεσολακκιά

   

  Μπορεί ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν, Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, να βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Καβάλα, όμως την πρώτη στάση του στη Μακεδονία, την έκανε μια μέρα νωρίτερα στο χωριό που εδώ και δυόμιση μήνες τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα Ελλήνων και ξένων, τη Μεσολακκιά.

  Ο Αζέρος πρέσβης, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψής του στη Βόρειο Ελλάδα για να «προπαγανδίσει» την κατασκευή του αγωγού Τ.Α.Ρ., επισκέφθηκε την Τρίτη (14/10) τον Τύμβο Καστά, θαυμάζοντας από κοντά το ταφικό μνημείο, που έχει προκαλέσει παγκόσμιο θαυμασμό.

  Ο Ραχμάν Μουσταφάγιεφ διατηρεί προσωπική φιλία με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος κατάγεται από τη Μεσολακκιά και μάλιστα, μετά την επίσκεψη στον Τύμβο, ο κ. Ηλιάδης παρέθεσε γεύμα σε ταβέρνα του χωριού, ενώ φιλοξένησε τον Αζέρο πρέσβη στο σπίτι, που διατηρεί στη Μεσολακκιά.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.