Χρονόμετρο

  Αν θέλεις να δεις το ήθος ενός ανθρώπου, δες τις πράξεις του, όχι τα λόγια του

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι αφημένο σε θέση στάθμευσης Αμεα. Μάλλον ο οδηγός του βαριόταν να ψάξει για παρκινγκ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φαίνεται να ανήκει στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, ο οποίος από την μία πηγαίνει στις εκδηλώσεις συλλογών ΑΜΕΑ και μιλάει για τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στους ανθρώπους με αναπηρία και από την άλλη παρκάρει σε θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ. Τελικά μόνο λόγια είναι ο συγκεκριμένος κύριος; Μάλλον ναι, αφού οι πράξεις του μόνο οργή μπορεί να προκαλέσουν. Καιρός να μάθει η κοινωνία μας τους πολιτικούς που την εκπροσωπούν. Θα θέλαμε να μάθουμε τι λέει ο σύλλογος ΑΜΕΑ Καβάλας για την συμπεριφορά αυτή του κ. Αντωνιάδη.

  Από ένα πρόσωπο με δημόσιο αξίωμα, δεν δικαιολογούνται αυτές οι συμπεριφορές, γι’ αυτό και με μεγάλη ικανοποίηση θα φιλοξενούσαμε μια διάψευση από τον κ. Αντωνιάδη. Μετά χαράς θα την φιλοξενήσουμε, αν όμως σιωπήσει, θα το εκλάβουμε ως παραδοχή και  θα μας στεναχωρήσει πάρα πολύ.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.