Χρονόμετρο

  ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: Αύριο που απαγορεύεται το παρκάρισμα και τι αλλάζει στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της  ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που θα διεξαχθεί  την Παρασκευή   5  Μαϊου  2017.

  Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 14: 00  έως τις  24: 00  της επόμενης μέρας  ως εξής:

   

  Α. Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

   

  –              Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από τις   14:00   μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν της οδού Ομονοίας, στο τμήμα της από την οδό Γαλ. Δημοκρατίας έως την οδό Δαγκλή- Ι.Ν. Αγ. Παύλου.

   

  –              Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από τις   14:00   μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν της οδού Αμ. Ερυθρού Σταυρού στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Δημοκρατίας και Γαλ. Δημοκρατίας και επί της Γαλ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Ολυμπιάδος  με Αμ. Ερυθρού Σταυρού.

   

  –    Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από τις   14:00  μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν τμήματος της οδού Δοιράνης   (από την συμβολή της με την οδό Ύδρας και μέχρι την οδό Ελ.Βενιζέλου).

   

  –     Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις   14:00   μέχρι το

  πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν της οδού Υδρας.

   

  –    Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις   14:00  μέχρι το

  πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν τμήματος της οδού οδού Ελ. Βενιζέλου  (από την συμβολή της με την οδό Ιωνος Δραγούμη και μέχρι την συμβολή της με την οδό Δοϊράνης).

   

  –    Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις   14:00   μέχρι το

  πέρας των εκδηλώσεων εκατέρωθεν τμήματος της οδού  Κουντουριώτου  (από την συμβολή της με την οδό Ομονοίας  και μέχρι την συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου ).

   

   

  Β. Διακοπή κυκλοφορίας  κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

   

  –              Διακοπή κυκλοφορίας  όλων των οχημάτων στην οδό Ομονοίας και για το χρονικό διάστημα από τις 16:00  μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων  από το ύψος της οδού Δαγκλή – Ι.Ν. Αγ. Παύλου, έως την οδό Εθνάρχη Μακαρίου.

   

  –              Διακοπή κυκλοφορίας   όλων των οχημάτων στην οδό Ομονοίας και για το χρονικό διάστημα από τις   17:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων  από το ύψος της οδού Εθνάρχη Μακαρίου , έως την οδό Κουντουριώτη.

   

  –              Διακοπή κυκλοφορίας   όλων των οχημάτων επί της οδού  Γαλλικής Δημοκρατίας  και για το χρονικό διάστημα από τις   17:00 μμ  μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων  στο τμήμα μεταξύ των οδών  Καράνου  και   Ομονοίας.

   

  –              Διακοπή κυκλοφορίας όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς την οδό Ομονοίας και για το χρονικό διάστημα από τις   17:00 μμ  μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων  και συγκεκριμένα :

   

  –              Οδός Δοϊράνης στο τμήμα μεταξύ των οδών Ομονοίας και Ύδρας.

  –              Οδός Αμύντα στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομονοίας και Καράνου.

  –              Οδός Φιλελλήνων στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομονοίας και Καράνου.

  –              Οδός Π. Μελά στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευγ. Ιορδάνου και Ομονοίας καθώς και της παρόδου Π. Μελά στο τμήμα μεταξύ των οδών Π. Μελά και Καράνου.

  –              Οδός Αίαντος στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομονοίας και Ευγ. Ιορδάνου.

  –              Οδός Αβέρωφ στο τμήμα της από Πλατεία Καπνεργάτη έως Ομονοίας καθώς και στο τμήμα από Ομονοίας έως Ευγ. Ιορδάνου.

  –              Οδός Αντιπάτρου από την οδό Αντιγόνου έως την οδό Ομονοίας.

   

  Γ. Αλλαγή  κατεύθυνσης κίνησης κυκλοφορίας   κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

   

  –              Αλλαγή κατεύθυνσης της κίνησης (αντιδρόμηση) όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από τις

  17.00  μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων στην οδό Υδρας, με κατεύθυνση κίνησης  από την οδό

  Κουντουριώτου προς την οδό Δοϊράνης και την οδό Ελ.Βενιζέλου.

   

  –              Αλλαγή κατεύθυνσης της κίνησης (αντιδρόμηση) όλων  των  οχημάτων για  το  χρονικό  διάστημα από τις 17.00   μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων σε τμήμα της οδού  Δοιράνης  (από την συμβολή της με την οδό    Ύδρας και μέχρι την οδό Ελ.Βενιζέλου) , με κατεύθυνση κίνησης εξόδου προς την οδό Ελ. Βενιζέλου.

   

  Δ. Αμφίδρομη κίνηση (αμφιδρόμηση) κυκλοφορίας   κάθε οχήματος στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

   

  –      Αμφίδρομη κίνηση  (αμφιδρόμηση) όλων των οχημάτων για  το  χρονικό  διάστημα από τις 17.00   μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων σε τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου (από την συμβολή της με την οδό Ιωνος Δραγούμη και μέχρι την συμβολή της με την οδό Δοϊράνης).

   

  Το  πέρας όλων ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται στις   24:00 ώρα,  παράλληλα με την  απομάκρυνση της σήμανσης.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.