Χρονόμετρο

  «All you don’t want is New Democracy»

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Δυστυχώς, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση το αλαλούμ με το συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας.

  Έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό πως αυτή η Κυβέρνηση του διπολισμού και της ασυνεννοησίας δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο.

  Είχαν στη διάθεσή τους όλο τον αναγκαίο χρόνο, ώστε να οργανώσουν με κάθε λεπτομέρεια το ασφαλές άνοιγμα του Τουρισμού και απέτυχαν από την πρώτη κιόλας ημέρα.

  Οι συνήθεις πλέον γραφικότητες των τοπικών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και οι «προσωπικές» τους παρεμβάσεις αποδεικνύουν πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και φυσικά την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

  Είναι εξοργιστική και εξόχως υποτιμητική η συμπεριφορά των τοπικών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να εμφανίζονται ως «Μεσσίες» για να λύσουν ένα πρόβλημα που η Κυβέρνησή τους δημιούργησε.

  Επιτέλους, ας γίνει αντιληπτό πως οι πολίτες της Καβάλας δεν έχουν ανάγκη από παλαιοκομματικές φανφάρες αλλά από ουσιαστικές παρεμβάσεις.

  Απαιτούμε να ανοίξει άμεσα, μόνιμα και με ασφάλεια ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας.

  Η τοπική κοινωνία δεν αντέχει άλλα λάθη.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.