Χρονόμετρο
header banner

  ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Στις 4 Φεβρουαρίου η «13η Αλφαβητοπαρέλαση»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η «13η Αλφαβητοπαρέλαση», όπως αποφασίστηκε στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας (18/9) εκπρόσωποι των σχολείων, που συμμετάσχουν στη γιορτή-θεσμό για την πόλη της Καβάλας την περίοδο της Αποκριάς.

  Η συνάντηση έγινε στο σχολείο του Αγίου Ιωάννη και θέμα της «13ης Αλφαβητοπαρέλασης» θα είναι τα παραμύθια ή ακριβέστερα ο τίτλος θα είναι «Όταν μιλούν τα παραμύθια».

  Στην πρώτη αυτή συνάντηση κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν για την συμμέτοχη των σχολείων και τις κατασκευές που θα πρέπει να γίνουν για τις ανάγκες της παρέλασης, όπως και ποια σχολεία θα είναι αυτά που θα συμμετέχουν και θα προετοιμάσουν ένα θεατρικό δρώμενο, διάρκειας περίπου 25 λεπτών!

  Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τις 4 Οκτώβρη και πάλι στο σχολείο του Αγίου Ιωάννη, ώστε να ξεκινήσει σταδιακά η προετοιμασία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στις αρχές Φλεβάρη.

   

  Δ.Μ.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.