Χρονόμετρο

  Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησε και περιέλουσε με χλωρίνη τη σύντροφό του.

  Δημοσιεύτηκε στις
  Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε την Κυριακή (9.6.2024) στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας άνδρας αφού ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

   

  Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας αφού χτύπησε την σύντροφό του, στη συνέχεια την ανάγκασε με τη βία να μπει στην μπανιέρα του σπιτιού τους στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

   

  Ο άνδρας μάλιστα αρχικά της έριξε βρώμικα νερά από έναν κουβά και στη συνέχεια έσπασε τον κουβά πάνω της, χτυπώντας την στον ώμο και στο πρόσωπο.

   

  Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ο άνδρας άρχισε να αναζητείται μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία.

   

  Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου και κρατείται.

   

  Αξίζει να σημειωθεί, πως η ίδια αρνήθηκε να εγκαταστήσει panic button στο κινητό τους σε περίπτωση που ο σύντροφός της τής επιτεθεί ξανά, ενώ αρνήθηκε επίσης να μεταφερθεί σε safe house.

  www.newsit.gr


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.