Χρονόμετρο

  Γέμισε με 500 τρακτέρ ο κόμβος της Χρυσούπολης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τα συντονιστικά σε Χρυσούπολη, Αμυγδαλεώνα και Μαυρολεύκη Δράμας αποφασίζουν για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων στην ανατολική Μακεδονία  

   

   ΑΓΡΟΤΕΣ-ΝΕΣΤΟΣ (7)

   

   

   

   

   

  Περισσότερα από 500 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στον κόμβο της Χρυσούπολης, συγκροτώντας το μπλόκο των αγροτών της πεδιάδας του Νέστου. Ισχυρή ήταν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων και της τροχαίας, ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Οι αγρότες του κάμπου του Νέστου είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν για μέρες, όπως άλλωστε έπραξαν και την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, κατά την οποία είχαν παραμείνει στους δρόμους επί 33 μέρες, ενώ μετά τη συνεδρίαση των συντονιστικών σε Αμυγδαλεώνα και Χρυσούπολη, που θα γινόταν λίγο μετά τις 18.30, οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων Καβάλας και Νέστου θα μετέβαιναν στην Μαυρολεύκη Δράμας για να συντονίσουν τις ενέργειες τους, σε ότι αφορά την Ανατολική Μακεδονία και πάντα σε συνεννόηση με το Πανελλαδικό Συντονιστικό, σχετικά με το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

   

  ΑΓΡΟΤΕΣ-ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ (1) ΑΓΡΟΤΕΣ-ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ (2)


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.