Χρονόμετρο

  Όδευση ΤΑΡ: Παρασκευή στις 19.30 η συνεδρίαση (ανανέωση)

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στις 19.30 της Παρασκευή η συνεδρίαση λόγω των εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια από την αδελφοποίηση της Καβάλας με την Νυρεμβέργη

   

  Μαι μέρα αργότερα, την Παρασκευή την ίδια ώρα,  θα μετατεθεί τελικά η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την όδευση του αγωγού Τ.Α.Ρ. από τα Τενάγη Φιλίππων.

  Η αλλαγή έγινε με απόφαση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα και μέχρι πριν λίγο ενημερώνονταν οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, οι τοπικοί βουλευτές, καθώς και οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου, του Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. και του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Αιτία, είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 15 ετών από την αδελφοποίηση της Καβάλας με την Νυρεμβέργη στην Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας.

  Ο σύλλογος «Φίλος» λίγο αργότερα θα παραθέσει γεύμα στην αίθουσα «Μιχαλάκης».

  Στη συνάντηση έχει προσκληθεί και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, όμως πιθανότατα δε θα παραβρεθεί κι όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο του δ.σ. Καβάλας, Γιώργο Γραμμένο, το περιφερειακό συμβούλιο έχει λάβει ήδη σχετική απόφαση από τις 30 Οκτωβρίου, με την οποία δεν ενέκρινε τη μελέτη περιβαλλοντικών όρων του αγωγού, εκδίδοντας μάλιστα και σχετικό ψήφισμα.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.