Χρονόμετρο

Κλείνει σε έναν μήνα το ίδρυμα της «Αγίας Μαρίνας», αν…

Δημοσιεύτηκε στις

Στα 396.000 ευρώ έχουν οι οφειλές του ιδρύματος προ στο ΙΚΑ, οπότε θα πρέπει να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση

 

Στο πλαίσιο επίσκεψης του βουλευτή της Ν.Δ., Νίκου Παναγιωτόπουλου στα ιδρύματα της Καβάλας, η πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης ΝΔ Καβάλας, Μαρίνα Φιλιππίδου, ανέφερε πριν από λίγη ώρα ότι οι οφειλές της «Αγίας Μαρίνας» προς το ΙΚΑ ανέρχονται στις 396.000.

Η κ. Φιλιππίδου, που παρακολουθεί στενά την πορεία του Ιδρύματος, υπογράμμισε ότι οι πραγματικές οφειλές της «Αγίας Μαρίνας» ανέρχονται στις 270.000 ευρώ και ζήτησε άμεση παρέμβαση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, να προχωρήσει το «πάγωμα» του χρέους, ώστε να μπορέσει το Ίδρυμα να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα ή να ενταχθεί στην «ομπρέλα» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.-Θ. και να περάσει στο δημόσιο. Σε διαφορετική περίπτωση, χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις και με τους εργαζόμενους να έχουν λαμβάνειν μισθούς, η «Αγία Μαρίνα» θα έχει ζωή μόλις ενός μήνα.

 

Δημήτρης Μπουντάς

 

 


Δημοσιεύτηκε στις 0

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − three =