Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Βράβευση από τον Δήμο Παγγαίου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τις πιο ευχάριστες μέρες τους διανύουν στον Αετό Ορφανού. Στο πλαίσιο των εορτασμών στη μνήμη του Αγίου ενδόξου νεομάρτυρα Θεοδώρου, του εξ Οφρυνίου των Δαρδανελλίων, που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Αυγούστου, το βράδυ της Τρίτης (1/8) ο Δήμος Παγγαίου βράβευσε τον σύλλογο για την εξαιρετική του περυσινή πορεία, που είχε κατάληξη την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

  Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην πλατεία του Οφρυνίου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιαδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Όλγα Αμπατζιά και Χρήστος Γκέντσογλου, πλήθος κόσμου και φυσικά σύσσωμη η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τιμ. Την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του δημάρχου Παγγαίου, παρέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Λαμπίδης, ο οποίος πήρε και μια ακόμη πλακέτα από τον Σύλλογο Γυναικών Οφρυνίου για τη συνολική του προσφορά στην ομάδα του χωριού την τελευταία 20ετία! Επίσης, απονεμήθηκαν μετάλλια στους πρωταθλητές ΕΠΣ Καβάλας 20016­2017.

  Στον λόγο του, ο δήμαρχος Φ. Αναστασιάδης δεσμεύτηκε ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δημοπρατηθεί το έργο ανακατασκευής του γηπέδου του Οφρυνίου, ενώ τα έργα (κερκίδα, αποδυτήρια και χώροι υγιεινής) θα ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, ώστε ο Αετός να παίξει το συντομότερο δυνατόν στη φυσική του έδρα.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.