Χρονόμετρο

  Στον Αετό Ορφανού ο Παντελής Στυλιανού

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Παντελής Στυλιανού είναι από χθες το απόγευμα ο νέος τεχνικός του Αετού Ορφανού, καθώς τα «βρήκε» σε όλα με τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων», Νίκο Λαμπίδη και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γιώργου Τίττη, ο οποίος αποχώρησε μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας το 2014 και τη συμμετοχή στον τελικό πρωταθλήματος της Λίγκας κόντρα στον Νέστο (ήττα 0-1).

  Ο Π. Στυλιανού, όντας τεχνικός του Μ. Αλέξανδρου Αντιφιλίππων, έφτασε μια ανάσα από τη συμμετοχή στον φετινό τελικό του πρωταθλήματος της Λίγκας ΕΠΣ Καβάλας, χάνοντας στα πέναλτι (2-4) από τον Αετό στο μπαράζ της Ελευθερούπολης τον περασμένο Απρίλιο. Είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο Χρυσόστομο Μανωλαρά, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους.

  Ο έμπειρος τεχνικός προέρχεται από εξίσου επιτυχημένη θητεία στην ΑΕ Πιερέων 2004 πριν από δύο σεζόν, με την οποία έφτασε και τότε μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου στη Λίγκα, την οποία έχασε από τον Κεραυνό Πέρνης.

  Έτσι, στόχος και των δύο πλευρών, Αετού και Στυλιανού, είναι να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν τα προηγούμενα χρόνια. Η δημιουργία μιας εξίσου ανταγωνιστικής ομάδας και γιατί όχι η κατάκτηση του τίτλου και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της ΕΠΟ.

  Ο έμπειρος τεχνικός σηκώνει τα μανίκια για δουλειά και σε συνεργασία με τη διοίκηση ξεκινούν τον προγραμματισμό και τις επαφές για ανανεώσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.