Χρονόμετρο

  ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: «Μπαμ» με Αργύρη Μπαρέττα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Αργύρης Μπαρέττας επιστρέφει στην βάση του, εντός νομού Καβάλας, για λογαριασμό του Αετού Οφρυνίου. Ο 26χρονος στράικερ μετρά πολλές παρουσίες σε εθνικά πρωταθλήματα και σίγουρα θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του, Δημήτρη Μαγκαφίνη.

  Η σχετική ανακοίνωση: «Με “όπλο” βαρύ στην οικογένειά του θα είναι στην νέα περίοδο ο Αετός αφού πριν από λίγο η διοίκηση του Νίκου Λαμπίδη έδωσε τα χέρια με τον γνωστό straiker Argiris Barettas με πολλές παρουσίες σε εθνικά πρωταθλήματα….Ο Καβαλιώτης άσσος θα είναι πλέον από τα βασικά γρανάζια της φετινής προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα του Οφρυνίου θέλοντας να ανεβάσει τον πήχη…..Καλώς ήρθες Αργύρη ….»

  Το who is who

  Γεννήθηκε το 1994 και κατάγεται από τη Νέα Πέραμο. Ξεκίνησε από τον τοπικό Βρασίδα και μεταπήδησε στα ΤΕΠ της Ξάνθης. Ήρθε στην Καβάλα για να επιστρέψει στην ακριτική πόλη και από εκεί ήρθε στο Βυζάντιο. Ακολούθησαν ο Πανσερραϊκός, ο Ηρακλής, η ΑΕ Σπάρτη, ο ΑΟ Καβάλα, ο Ηρόδοτος και ο Ιάλυσος.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.