Χρονόμετρο

  ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Συμφωνία με Στογιανόφ, επένδυση με Σαλπιγγίδη, Μουλάι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η μεταγραφική ενίσχυση του Αετού Ορφανού δεν έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καβάλας θα έχουν και άρωμα… Βουλγαρίας, καθώς στο ρόστερ προστέθηκε ένας ποδοσφαιριστής, που έχει καλό βιογραφικό και υπάρχει πίστη ότι θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της συμμετοχής των νεοφώτιστων στη Γ’ Εθνική.

  Ο λόγος για τον 26χρονο πλάγιο μέσο Μπόρισλαβ Στογιανόφ, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε νεαρή ηλικία ξανά στον Αετό την περίοδο 2009-2010 και τα επόμενα χρόνια ήταν στο ρόστερ ομάδων της Β’ Εθνικής της γειτονικής χώρας.

  Ο Στογιανόφ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην «πρώτη» του Αετού το απόγευμα της Δευτέρας (31/7), με τα βάσανα της προετοιμασίας να ξεκινούν για τους «ασπρόμαυρους».

  Επιπλέον, η ομάδα του Παντελή Στυλιανού προχώρησε σε δύο ακόμη κινήσεις-επένδυση για το μέλλον, καθώς απέκτησε τον επιθετικό Κώστα Σαλπιγγίδη από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5 γκολ πέρυσι στην Α’ ΕΠΣΚ) και τον 17χρονο μεσοαμυντικό Χρήστο Μουλάι από τον Ν. Ηρακλή Μυρτοφύτου.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.